Ľubomír Hudačko Kultúra

Neviete ešte, kam vyraziť za oddychom? V Prešove sa ani cez víkend nebudete nudiť, pozrite PREHĽAD

Koniec pracovného týždňa je tu čo nevidieť, v Prešove sa preto môžete poobzerať po relaxe. Tieto akcie sa chystajú pre tých, ktorí majú chuť obohatiť si víkend kultúrou v podobe hudby či športu.

Ilustračný obrázok k článku Neviete ešte, kam vyraziť za oddychom? V Prešove sa ani cez víkend nebudete nudiť, pozrite PREHĽAD
Zdroj: TASR

Piatok 13.2.

Anglický futsalový týždeň

Deň pred Valentínom čaká Prešovčanov súboj s FTVŠ Bratislava, no napriek tomuto sviatku sa s týmto súperom maznať nechcú a veria, že si pripíšu tri bodíky do tabuľky. Od 19.30 v ŠH na Baštovej ulici.

Úzka krajina

Pozývame vás na mimoriadne a jedinečné vystúpenie prešovských hudobníkov s projektom Úzka Krajina. Počuť ho naživo budete mať možnosť len raz. V Christianii od 20.00.

Dub in fire

Na tejto mini zimnej verzii do dancehall riddimov vystupi MC Loopata Makay – Horehronsky zbojnik. Pozor, kapacita je obmedzená, vstup 2 eurá. Od 20.00 v 263 Pube.

Inside group

Koncert jazzrockovej kapely Inside group. Oddýchnite si po ťažkom týždni pri kvalitnej hudbe a kvalitnom víne. Vstup – 1 euro na osobu. V café Staré časy od 20.00.

Bluesnenie live

Ľuboš Beňa & Bonzo Radványi rezofonická gitara. Vstup: 1,50 eur. Od 21.00 v Edén Cafe v Ľuboticiach na Bardejovskej 29.

Sobota 14.2.

Objavovanie Prešova február

Župný dom a archív v ňom. Ak vás táto téma zaujíma príďte v sobotu 14. februára 2015 o 10:00 alebo v nedeľu 15. februára 2015 o 14:00 pred Mestské informačné centrum v Prešove na Hlavnej 67.

Prešovský superbál

Druhý ročník 1.Prešovského Superbálu je symbolicky nachystaný v sviatok sv. Valentína, čo znamená, že sa bude niesť v znamení lásky. Od 19.00 vo Family hall.

Wavevi koncert

Koncert zaujímavej kapely z Košíc priamo na Valentína, pripravené sú valentínske akcie a sladké dezertíky. Vstup je 5 eur. Od 19.00 v Balalajke na Martina Benku 1/A.

Punkovica

V Prešove sa chystá riadna punkovica, predstavia sa napríklad kapely Cliftons alebo R4. V Pumpe od 19.00.

Valentínsky countrybál s Bumerangom

Už tradične na sviatok zaľúbených vás všetkých čakáme v Športe na Solivare, aby sme spolu oslávili lásku, dobrú hudbu a priateľstvo. Čaká vás kopec dobej muziky. Od 20.00.

foto: ilustračné

Pozrite aj tipy na Valentína v Prešove!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM