Ľubomír Hudačko Kultúra

Neskoro večer Petra Marcina štartuje turné v Prešove: Diváci prejavili obrovský záujem

Známa talkshow komika Petra Marcina vysiela verejnoprávna televízia už niekoľko sezón, pravidelne však chodí aj za ľuďmi na turné po celom Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Neskoro večer Petra Marcina štartuje turné v Prešove: Diváci prejavili obrovský záujem
Zdroj: Facebook.com/neskorovecer

Prvé jarné predstavenie absolvuje Marcin v Prešove už v pondelok 2. mája. Keďže publikum nielen na sociálnych sieťach má zásadné, už dávno je podujatie v Kine Scala vypredané.

Bude to už štvrtýkrát, čo šou prichádza do Prešova. Zájazdová verzia slovenskej TalkShow Neskoro večer s novými hosťami je obľúbená rovnako ako pred pandémiou.

Viac správ z Prešova:

Prešovčanov teda čakajú rozhovory, zábavné príhody a scénky, pesničky či interakcie s divákmi. Hosťami budú spevák Mário Kuly Kollár, herečka Dominika Richterová a herec Martin Klinčúch.

Otec z Demjaty

A možno príde aj malý Mirko. Sám Marcin pre náš portál v minulosti prezradil, že má k Prešovu blízko už od detstva. „Pre mňa je v Prešove špecifické publikum, lebo som v podstate odtiaľto. Môj otec je z Demjaty a celú rodinu mám odtiaľ, takisto aj z Tulčíka či Podhorian. Mám tu asi tisíc bratrancov a sesterníc. Ako dieťa som chodieval k babke na prázdniny do Demjaty a mám teda k Prešovu špecifický vzťah,“ uviedol.

To, čo si pre publikum pripravil sme videli aj my z redakcie Dnes24.sk, píšeme o tom v TOMTO článku.

ilustračné foto

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM