Krimi

Na Sekčove došlo k dopravnej nehode nákladiakov: Boli ste jej svedkami? FOTO

K dopravnej nehode došlo podľa polície na ulici Armádneho Generála Svobodu. Ak ste boli jej svedkami, kontaktuje ju na známom telefónnom čísle.

Ilustračný obrázok k článku Na Sekčove došlo k dopravnej nehode nákladiakov: Boli ste jej svedkami? FOTO
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

V pondelok 17. 8. 2020 o 09:35 hod. na ulici Armádneho Generála Svobodu v Prešove pred svetelnou križovatkou pri OC došlo podľa polície k dopravnej nehode dvoch nákladných motorových vozidiel.

Zrazená z miesta odišla

„Následkom nárazu sa nákladné vozidlo bielej farby posunulo vpred a narazilo na priechode pre chodcov do chodkyne, ktorá v tom čase cez neho prechádzala. Po náraze mala chodkyňa údajne spadnúť na zem, no napriek tomu, žena nezotrvala na mieste dopravnej nehody a z miesta odišla,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Podľa opisu vodiča vozidla išlo o ženu zdanlivého veku 25 až 30 rokov, štíhlej postavy s výškou asi 180 cm a mala oranžové oblečenie.

„Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody žiadame okoloidúcich vodičov i chodcov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste nehody a mohli by poskytnúť informácie o nej, aby sa prihlásili na tel. č. 0961 803514 alebo na tel. č. 158,“ uviedla ďalej hovorkyňa s tým, že občania tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na facebokovej stránke Policajného zboru.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Nehoda nákladiakov na prešovskom sídlisku Sekčov
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM