Krimi

Nešikovné manévre Prešovčana: Na sídlisku postupne narazil do troch vozidiel

Manévre na parkovisku a na ceste mužovi (33) z Prešova vôbec nevyšli. Podľa polície postupne narazil až do troch vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku Nešikovné manévre Prešovčana: Na sídlisku postupne narazil do troch vozidiel
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčan (33) v sobotu 15. 08. 2020 šoféroval auto, no na parkovisku na Prostějovskej ulici pri otáčaní podľa polície narazil do odstaveného vozidla a z miesta odišiel bez splnenia si povinností účastníka udalosti v cestnej premávke.

Narazil aj späťákom

„V jazde pokračoval po rovnakej ulici, pričom spätným zrkadlom narazil do protiidúceho spätného zrkadla ďalšieho vozidla. Ani teraz tento vodič nemal potrebu zastaviť a s vozidlom pokračoval v jazde,“ priblížila nevydarené manévra muža hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

To však nebolo všetko, na Bajkalskej ulici nedodržal podľa jej slov bezpečnú vzdialenosť za vozidlom idúcim pred ním a narazil aj do neho.

Muža zadržali

„U vodiča bolo preukázané, že jazdil pod vplyvom alkoholu. Dychová skúška u neho dosiahla hodnotu 0,56 mg/l miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu. Prešovčan bol zadržaný, bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ doplnila Ligdayová.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vodičovi vzniesol podľa hovorkyne obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Polícia okolnosti tejto udalosti objasňuje.

A v obrazoch si pozrite zábery na počin neznámeho pomocníka, ktorý vodičovi sám od seba zachránil auto pred dažďom.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Záchrana auta v Prešove pred dažďom v pravej chvíli
2
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM