Iné športy

Na nový rok hneď šarišské derby: Prešovskí futsalisti odštartovali víťazne

Hneď v prvom zápase nového roka videli bardejovskí priaznivci futsalu šarišské derby. Plný bodový zisk si pripísali hostia z Prešova, rozhodli až v závere.

Ilustračný obrázok k článku Na nový rok hneď šarišské derby: Prešovskí futsalisti odštartovali víťazne
Zdroj: Futsal team Prešov

Prešov zdolal Bardejov 3:2, pričom víťazný gól prišiel v poslednej minúte. Prvý polčas bol pritom vyrovnaný, no šance dokázali premeniť iba Šarišania. Po góloch Martona a Beliša išli do dvojgólového vedenia. Druhé dejstvo patrilo domácim, ktorých tlak vyústil do vyrovnania. Šťastie sa napokon priklonilo na stranu Prešova, keď Rudolf Beliš minútu pred koncom prekonal brankára Bardejova.

„Chceli sme vyhrať, naladení sme na to boli. V minulých zápasoch sa nám až tak nedarilo, preto sme doma chceli bodovať. Ani pred vlastnými fanúšikmi sa to nepodarilo. Za výkon sme si ale podľa mňa zaslúžili získať body. Všetci ľudia v hale museli vidieť, že šťastíčko stálo na strane Prešova. Škoda, že sa nám nepodarilo premeniť šance, oni svoje možnosti premenili,“ okomentoval zápas hráč Bardejova Dávid Belunek.

Prešov si víťazstvom nad Bardejovom upevnil vedenie v tabuľke. „Do Bardejova sme išli s malou dušičkou. Cez sviatky nám niektorí hráči ochoreli a na zápas s nami necestovali. Prišli sme zabojovať o dobrý výsledok, ktorý sa nám aj na moje prekvapenie podarilo uhrať. Súper bol kvalitnejší ako my, hral lepši futbal. My sme sa snažili hrať futsal a bojovať do konca, čo sa vyplatilo. Sú to veľmi ťažko vybojované tri body. Sme radi, že sme vyhrali štvrtýkrát v rade, piatykrát aj s pohárovým stretnutím,“ povedal hráč Prešova Rudolf Beliš.

Partizán Bardejov BŠK-futsal – FK Ekoprim Prešov 2:3 (0:2)

  • Góly: 27. L. Stachura, 38. Knap – 15. Marton, 16., 39. Beliš
  • ŽK: Pangrác, Grohoľ – Marton, Šoltis

Informácie redakcii poskytla Miroslava Baranová

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Prešovský Velodróm je opäť o čosi krajší. Kliknite si na aktuálnu fotogalériu.

FOTO: Budova v areáli prešovského velodrómu má krajší a modernejší interiér
8
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM