HD Správy

Na križovatke v Prešove nebudú fungovať semafory: Dopravu bude riadiť polícia

Na križovatke v Prešove sa bude pracovať na modernizácii a výmene technológie cestnej svetelnej signalizácie. Vodiči a chodci by tak mali byť opatrní.

Ilustračný obrázok k článku Na križovatke v Prešove nebudú fungovať semafory: Dopravu bude riadiť polícia
7
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Na križovatke Levočská – Volgogradská – Marka Čulena sa v najbližších dňoch bude pracovať na modernizácii a výmene technológie cestnej svetelnej signalizácie. Prosíme vodičov a chodcov, aby boli pri prechádzaní križovatkou obzvlášť opatrní.

Kedy nepôjdu semafory

„V súvislosti s modernizáciou cestnej svetelnej signalizácie a s tým spojenou výmenou technológie nebudú v dňoch 2. – 8. mája 2020 od soboty do piatka na križovatke Levočská – Volgogradská – Marka Čulena fungovať semafory,“ uviedla tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Šitárová.

V rámci modernizácie sa budú demontovať a nanovo montovať stožiare, výložníky a návestidlá cestnej dopravnej signalizácie. Križovatka teda v týchto dňoch nebude riadená svetelnou signalizáciou.

Dopravu riadi polícia

„V dňoch od 04.05.2020 do 07.05.2020 bude doprava na križovatke Levočská – Volgogradská – Marka Čulena riadená príslušníkmi polície. Prosíme preto vodičov, aby pri prechádzaní uvedenou križovatkou venovali zvýšenú pozornosť dopravnému značeniu a dodržiavali pravidlá cestnej premávky,“ doplnila Šitárová.

V obrazoch nájdete pre zmenu zábery na problémový most na Škultétyho ulici, ktorý nie je vo vyhovujúcom stave.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Obrazom: Problémový most na Škultétyho ulici v Prešove
7
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM