Ľubomír Hudačko Futbal

Na jar budú pokračovať v iných kluboch: Ďalší dvaja futbalisti opúšťajú Tatran

Z futbalového Tatrana Prešov odchádzajú ďalší dvaja hráči. Po štvorici Olansunkanmi, Rolinc, Barát a Penksa tiež začnú jarnú časť už v inom drese.

Ilustračný obrázok k článku Na jar budú pokračovať v iných kluboch: Ďalší dvaja futbalisti opúšťajú Tatran
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

V prvom prípade ide o Kristiána Hirku, ktorý sa po operácií slabín, podľa vlastných slov, nechce unáhliť s liečbou a hojením rán. Svoje hosťovanie teda v ŠK Odeva Lipany neplánuje prerušiť, práve naopak.

Musel odmietnuť

„Ponuku na začatie prípravy v Prešove som od pána trénera Janteka dostal. Bohužiaľ, musel som ju odmietnuť. Radšej, ako sa unáhliť s liečbou a snažiť sa dostať do A-tímu, uprednostňujem prípravu v Lipanoch, kde sa sezóna začína predsa len o čosi neskôr, znížim tak riziko zhoršenia svojho zdravotného stavu a postupne sa dostanem späť na ihrisko. Verím, že do leta budem v poriadku, schopný zabojovať o miesto v prvom mužstve Tatrana,“ rozhovoril sa Hirka pre klubový web.

Slavomír Kráľovič si to pre zmenu zamieri do Bardejova. Člen širšej súpisky A-tímu a zároveň kapitán B-čka začne prípravu v miestnom Partizane. „Žiadna ponuka ešte nie je na stole. Jednoducho cítim šancu získať cenné skúsenosti, o ktoré sa oplatí zabojovať,“ dodal Kráľovič pre 1fctatran.sk.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM