Ľubomír Hudačko Kultúra

Môžeme sa tešiť, víkend je už tu: TOTO si nenechajte ujsť v Prešove a okolí

Ešte nemáte program na víkend? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko našich tipov na zaujímavé podujatia v Prešove a okolí, ktoré radíme zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť, víkend je už tu: TOTO si nenechajte ujsť v Prešove a okolí
Foto: Ľubomír Hudačko

Daj kultúre zelenú

18. augusta od 16.00 do 21.30 v stredisku Centrum

V piatok od 16:00 vystúpi skupina Brothers Blues Band a po 18:00 uvidíte ďalšiu formáciu, domácu skupinu 1st Slovak Pink Floyd Revival. To všetko na Sídlisku III v stredisku Centrum v rámci podujatia Daj kultúre zelenú.

Soundsystem Culture 2017

18. augusta a 19. augusta v obidva dni od 18.00 na Marakani

Podujatie v lone prírody vám predstaví rôzne žánre hudby, zabavíte sa v areáli bufetu Marakaňa pri Veľkom Šariši na dvoch stageoch. Čaká vás Overmind soundsystem či Roots vibration soundsystem.

Film Na doraz

19. augusta od 18.50 v Cinemaxe

Nevinný deň v parku sa zmení na peklo, keď sa Karla (Halle Berry) na sekundu otočí, aby vybavila telefonát s právnikom. V zápätí vidí, ako jej 6-ročného syna Frankieho (Sage Correa) vlečú do auta dvaja cudzí ľudia a veľkou rýchlosťou unikajú preč. Bez pomoci a s takmer prázdnou nádržou je nútená prenasledovať únoscov svojho syna sama.

Madison gentlemen

19. augusta od 19.30 v Mariannuse

Nenechajte si ujsť koncert skupiny Madison gentlemen. Predstaví sa vám v Prešove na terase Mariannus pub and caffe.

Alžbetínsky deň

20. augusta od 14.30 v Barde­jovských kúpeľoch

Dospelí i deti si budú môcť vychutnať atmosféru rakúsko-uhorskej monarchie v nedeľu 20. augusta v Bardejovských kúpeľoch. Na tradičnom podujatí na počesť pobytu cisárovnej v Bardejovských kúpeľoch v roku 1895, ich pozdravia cisárovná Alžbeta zvaná Sisi a cisár František Jozef I, ktorí sa budú prechádzať po areáli kúpeľov. Pospolitý ľud sa bude s nimi môcť vyfotografovať a k dispozícii sú aj spomienkové predmety na cisárovnú. Začiatok je naplánovaný pred kúpeľnou kolonádou od 14.30. Hlavná časť programu potrvá do 17.00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM