Recept na dnes

Máte ho radi aj vy? TOTO je najobľúbenejšie jedlo zo Šariša!

Prešovčanom a spol. sa pri ňom zbiehajú slinky... Už vieme, ako dopadlo hlasovanie o najobľúbenejšie jedlo zo Šariša.

Ilustračný obrázok k článku Máte ho radi aj vy? TOTO je najobľúbenejšie jedlo zo Šariša!
Zdroj: TASR

Keď sme zverejnili výzvu, aby nám čitatelia zaslali svoje tipy na najobľúbenejšie jedlo zo Šariša, nezostalo to bez odozvy. Z daných tipov sme potom vybrali 5 najčastejšie sa opakujúcich. No a tie si to následne rozdali vo veľkom finále – v online hlasovaní. To už bolo na našom portáli ukončené a na svete sú zaujímavé výsledky. Skôr, než budete pokračovať v čítaní, tipnete si víťaza?

Ktoré jedlo sa teda napokon v online hlasovaní na našom webe stalo absolútnym víťazom? V hlasovaní čitateľov portálu Prešov 24 jednoznačne zvíťazila hubová mačanka, ktorá získala až 51,1 % hlasov.

Zrejme len málokto z Prešovčanov a spol. nevie, že ide o tradičnú polievku s hubami. A ako si pripraviť hubovú mačanku, po ktorej sa budete oblizovať? Recept vám prinesieme na našom portáli v ďalších dňoch…

Vráťme sa však ešte na malú chvíľu k výsledkom hlasovania. Druhé miesto obsadili bobaľky, za ktoré hlasovalo 19 % čitateľov a prvú trojicu uzatvárajú šarišské kreple so 14,6 % hlasov. Kompletné výsledky hlasovania si môžete pozrieť nižšie v pripojenej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Poznáme výsledky: Takto dopadlo hlasovanie o NAJ jedlo zo Šariša
1
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM