Rôzne

Prebieha súťaž o NAJ obec Slovenska: Tieto 3 z okresu Prešov zatiaľ bodujú najviac!

Aj v tomto roku zápolia slovenské dediny o titul tej NAJ. Nevynímajúc tie z Prešovského okresu. Ktorým z nich sa aktuálne vedie najlepšie?

Ilustračný obrázok k článku Prebieha súťaž o NAJ obec Slovenska: Tieto 3 z okresu Prešov zatiaľ bodujú najviac!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj v tomto roku vyhlásil portál Slovakregion.sk súťaže o NAJ mesto a obec Slovenska 2019, ktoré prebiehajú formou internetového hlasovania. Odštartovali presne 1. apríla. V tomto článku sme si posvietili na to, ktorým dedinám z okresu Prešov sa aktuálne darí najlepšie, resp. ktoré tri sú v danom rebríčku nateraz na najvyšších priečkach.

Najprv sa však oboznámte s trojicou dedín, ktorým aktuálne patria tri najvyššie pozície. Na prvom mieste sú Smižany, prenasleduje ich Nižná Olšava a bronzová pozícia zatiaľ patrí dedine s názvom Ortuťová.

Prejdime teraz na dediny z nášho okresu. V doterajšej fáze súťaže sa najviac darí Finticiam, ktorým patrí 27. priečka a tesne za nimi sa nachádzajú na 31. mieste Župčany. Prvú trojku pomyselného rebríčka našich obcí uzatvára Vyšná Šebastová, ktorá je na 46. priečke.

Hlasuje sa však až do 31. októbra tohto roka a všetko sa tak samozrejme ešte môže zmeniť. A prispieť k tomu môžete aj vy svojím hlasovaním na spomínanom portáli. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Zvíťazí obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A viete, že už onedlho si budete môcť kúpiť prešovskú nulovú eurobankovku? Pozrite si jej podobu v priloženej fotogalérii.

Lákavý suvenír: V metropole Šariša si budete môcť zadovážiť nulovú eurobankovku
1
Galéria
Zdroj: Mestské informačné centrum PO

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM