Správy

Mali úspešnú sezónu: Hádzanárkam ŠŠK Prešov blahoželala aj primátorka Turčanová

Hádzanárkam ŠŠK Prešov k úspešnej sezóne osobne zablahoželala aj prešovská primátorka Andrea Turčanová. Hlava mesta ocenila ich výsledky.

Ilustračný obrázok k článku Mali úspešnú sezónu: Hádzanárkam ŠŠK Prešov blahoželala aj primátorka Turčanová
Zdroj: Mesto Prešov

Klub ŠŠK SLŠ Prešov má za sebou úspešnú sezónu, v ktorej sa hádzanárkam podarilo dosiahnuť vynikajúce výsledky. Na radnici privítala zástupcov klubu aj primátorka Prešova Andrea Turčanová, ktorá im osobne zablahoželala. Primátorka sa stretla s vedením hádzanárskeho klubu ŠŠK SLŠ Prešov, trénermi i hráčkami.

V ďakovnom liste, ktorý im odovzdala, ocenila najmä ich vynikajúce športové výsledky a mimoriadne úspešnú reprezentáciu mesta Prešov v sezóne 2018/2019, keď sa ženy stali vicemajsterkami Slovenska a staršie i mladšie dorastenky domov do Prešova priniesli krásne tituly majsteriek Slovenska.

Hráčkam na stretnutí poďakovala najmä za ich snahu, odhodlanie, vytrvalosť a profesionálne športové výkony. Prezident klubu Peter Šutran venoval primátorke na pamiatku dres A-družstva žien a uviedol, že spolu s hráčkami sa budú snažiť dosiahnuté úspechy v ďalšej sezóne zopakovať.

Nedávno sa darilo Prešovčanom aj v malom futbale. Kliknite si fotogalériu, ako bojovali o výhru na turnaji.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Takto bojovali o zlato: MS v malom futbale vyhrali Prešovčania
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM