Ľubomír Hudačko Správy

Letná sezóna na Sídlisku III už odštartovala: Kúpalisko oficiálne otvorilo brány! FOTO+VIDEO

Už oficiálne vítajú nadšencov kúpania a letných radovánok. Sídlisko III ožilo spustením prevádzky kúpaliska Sun Park, ktoré po novom má na starosti Východoslovenský región. V nemalej miere musel prostredie zrevitalizovať a pripraviť čo najlepším spôsobom. Pozrite si zábery počas prvého dňa.

Ilustračný obrázok k článku Letná sezóna na Sídlisku III už odštartovala: Kúpalisko oficiálne otvorilo brány! FOTO+VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Zdalo sa to ako nekonečná misia. Napokon sa dočkali nielen predstavitelia Východoslovenského regiónu, ktorí majú kúpalisko vo svojej réžii, ale najmä nadšenci letných radovánok.

Spustenie prevádzky letnej sezóny kúpaliska na Sídlisku III správne pochopilo aj počasie, ktoré udalosti prialo. Očakávali sa a už aj panujú značné horúčavy, čo schladeniu sa v bazénoch malí i veľkí len a len privítajú.

My sme boli na mieste taktiež a zábery z otvorenia vás možno takisto zlákajú nechať sa pozvať. Ak sa chystáte prísť, vyhraďte si na to dostatok času, pribaľte si dobrú náladu a najlepšie aj príjemnú spoločnosť. Leto totiž odštartovalo aj na Sídlisku III. Tešiť sa môžete na nové služby ako trdelníky, kebab, beach music bar, langoše, hotdogy, cestoviny, šaláty a športové či hudobné akcie.

Čítajte tiež:

Prípravy na otvorenie prešovského kúpaliska finišujú: V obrazoch zistíte, ako prebiehala obnova! FOTO

Zábery z otvorenia letného kúpaliska: Sezóna na Sídlisku III začala!
2
Galéria
Kúpalisko na Sídlisku III otvorilo brány: Sledujte zábery z miesta
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM