Ľubomír Hudačko Rôzne

Kúpalisko Plaza na Solivare reaguje na horúčavy: Pre takýto krok sa rozhodlo!

Aj na Prešov udreli poriadne trópy. Na súčasné horúčavy sa rozhodlo zareagovať i kúpalisko Plaza na Solivare. Aha, pre aký krok sa rozhodlo.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko Plaza na Solivare reaguje na horúčavy: Pre takýto krok sa rozhodlo!
Foto: Ľubomír Hudačko

Teploty sa v týchto dňoch šplhajú k naozaj vysokým cifrám. Aj v Prešove sa doslova potíme vo vlastnej šťave. Dopriať si preto príjemné osvieženie pri vode, to rozhodne nie je na zahodenie. Na aktuálne horúčavy sa rozhodlo zareagovať aj kúpalisko Plaza Beach a to formou umožnenia aj večerného kúpania.

„V piatok 4.8. od 20:00 do 23:00 otvárame Cocktail Bar a tiež aj plavecký bazén na večerné kúpanie. Vstupuje sa cez hlavnú bránu na kúpalisko. Vstup je 5 eur pre kupkáčov a ostatní, ktorí si chcú vychutnať dovolenkový romantický večer, majú vstup zadarmo,“ informovalo kúpalisko. To dodalo, že v prípade nepriaznivého počasia sa večerné kúpanie zruší.

Do večera sa už tradične môžete kúpať aj na Delni, kde majú každý deň otvorené do 21.00. To isté platí aj o Aquaparku Delňa. Sun Park na Sídlisku III ponúka ranné plávanie za 1 euro od 7.00 do 8.00 a večerné plávanie za 1 euro od 18.00 do 19.00 hod. Informoval nás riaditeľ neziskovej organizácie Východoslovenský región Jozef Paľa-Kočiščák, ktorá má toto kúpalisko na Sídlisku III v prevádzke.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM