Kultúra

Krásne spomienkové VIDEO: Pripomeňte si úspešný projekt Katky Knechtovej a Šarišanu

Turné Prešovčanky Katky Knechtovej a folklórneho súboru Šarišan malo vlani úspech. Ak ste sa ho nezúčastnili, potešiť vás môže toto spomienkové video...

Zdroj: YouTube.com

Začiatok bol v Prešove a ohlas bol taký silný, že speváčka musela pridať v rodnom meste ďalší koncert. Ako sama vysvetlila, išlo o hudobno-tanečnú show, ktorej nosnými piliermi sú spev, tanec, ale hlavne emóciami a virtuozitou nabitá hudba.

Za posledné roky vzniklo hneď niekoľko fúzií a spojení modernej a folklórnej hudby. Aj samotná Katarína už má nejaké za sebou. „Najprv to bola cimbalová muzika Hudci z Kyjova, potom moje spojenie s Cigánskymi diablami. Teraz som chcela naopak vyzdvihnúť náš šarišský folklór, ich temperament, tradície, piesne. Je nádherný a mnohí ľudia, ktorí nemali príležitosť sa s ním bližšie zoznámiť, si možno práve vďaka tomuto projektu k nemu našli cestu,“ dodala k úspešnému projektu sympatická Prešovčanka.

Dobrá správa pre fanúšikov určite je aj to, že sa uvažuje o pokračovaní Puta. „Rozmýšľame, čo bude ďalej, či sa bude v turné pokračovať. Bude to stále Puto, ale na menších javiskách, keďže nie všade na Slovensku máme veľké sály. Pôjdeme teda do iných divadiel, alebo nájdeme iné javiská, aby sme vystúpili po celom Slovensku,“ spresnil pre náš portál organizačný vedúci FS Šarišan Jozef Karahuta.

Nuž a ako to vlastne počas spomínaného turné vyzeralo si pripomeňte v spomienkovom videu, ktoré speváčka svojim fanúšikom nedávno predstavila. Nezabudnite si kliknúť aj na pôsobivú fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

foto: Zuzana Balenčin

Úžasné momenty a zimomriavky: Šou Katky Knechtovej so Šarišanom V OBRAZOCH
33
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM