Správy

Konečne! Primátorka sa stretla so Šatanom a rokovali o hokeji v Prešove

Podľa primátorky všetkým záleží na podpore športu v Prešove a majú rovnaký cieľ. V Bratislave sa aj s prezidentom SZĽH, Miroslavom Šatanom.

Ilustračný obrázok k článku Konečne! Primátorka sa stretla so Šatanom a rokovali o hokeji v Prešove
Zdroj: Facebook - Andrea Turčanová

Mediálna prestrelka o tom, kto reagoval, alebo nereagoval na pozvania k rokovaniu o stave prešovského hokeja, je preč. Primátorka Andrea Turčanová sa stretla s prezidentom SZĽH Miroslavom Šatanom.

Okrem toho sa stretla aj s prezidentom Slovenského olympijského a športového výboru, zástupcami Slovenského futbalového zväzu a zástupcami Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Prešov si to zaslúži

„Rokovali sme o možnostiach podpory prešovského športu a využití obrovského mládežníckeho potenciálu, ktorý u nás doma v Prešove máme,“ uviedla na sociálnej sieti Turčanová a doplnila:

„Všetkým nám záleží na podpore športu v Prešove a máme rovnaký cieľ, preto ma teší, že sú dvere na oboch stranách otvorené a verím, že naša spolupráca prinesie v dohľadnej dobe pozitívne výsledky pre všetkých. Prešov si to zaslúži,“ dúfa hlava mesta.

Cestou z rokovania navštívila aj hokejovú tréningovú halu vo Zvolene. „Niečo podobné by sme mohli mať v spolupráci so SZĽH aj my. Držme si spoločne prsty, nech všetko vyjde,“ dodala na záver.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM