Správy

Knižničný festival Prešov číta rád je tu opäť: Preštudujte si program už teraz

Knižnica P.O. Hviezdoslava v Prešove opäť pozýva všetkých nadšených čitateľov na jedinečný knižničný festival Prešov číta rád. Na čo sa môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Knižničný festival Prešov číta rád je tu opäť: Preštudujte si program už teraz
1
Galéria
Zdroj: TASR

Na milovníkov kníh čaká bohatý program, piknikové čítanie aj besedy so zaujímavými hosťami.

Knižničný festival Prešov číta rád sa uskutoční v dňoch 25. – 27. septembra 2019 v Knižnici P.O. Hviezdoslava v Prešove, na pobočkách knižnice, na gymnáziách a stredných školách mesta Prešov, ale aj v Zariadení pre seniorov Náruč.

Na čitateľov čaká pestrý program plný besied so známymi autormi, ako sú Renáta Názlerová, Zuzka Štelbaská, Dado Nagy a ďalší. Počas celého trvania festivalu sa knihomoli môžu zapojiť aj do tzv. Piknikového čítania.

Stačí, že sa, napríklad na pikniku v parku, odfotia, natočia krátke video, ako si knihu vonku vychutnávajú, a stanú sa „piknikovou značkou“ na čitateľskej mape sveta. Dokonca môžu získať aj odmenu. Odfotiť sa nemusia len v Prešove, ale kdekoľvek na svete.

Vyvrcholením festivalu bude 26. septembra 2019 o 18:00 talkshow s hosťami festivalu Prešov číta rád 2019 v Historickej budove Divadle Jonáša Záborského v Prešove.

A v obrazoch si pozrite aj body programu tohto podujatia. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hl. foto: archívne

Prešov číta rád 2019: Takýto program sa chystá, preštudujte si ho
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM