Ľubomír Hudačko Rôzne

Kaskadérsky výkon známej prešovskej rodáčky: Pri nakrúcaní seriálu skočila z okna

Herečka a rodáčka z Prešova Daniela Pribullová už v práci prežila mnoho zaujímavého. No niektoré nakrúcania má stále v živej pamäti. O jednom nám porozprávala.

Ilustračný obrázok k článku Kaskadérsky výkon známej prešovskej rodáčky: Pri nakrúcaní seriálu skočila z okna
Zdroj: Dnes24.sk

Keď sa nakrúcala druhá séria populárneho seriálu Tajné životy, v jednom okamihu mala herečka a známa rodáčka z Prešova Daniela Pribullová vyskočiť z okna asi z takej výšky ako 5-poschodový panelák. Ako taká situácia vlastne prebieha, si bežný divák zrejme nevie predstaviť.

Známa prešovská rodáčka pre náš portál prezradila, ako tá scéna vlastne vyzerala. „Žeriav vysunul pod okno plošinu, na ktorej bola žinienka. Pozitívny a usmievavý kaskadér má uisťoval, že všetko bude super a že mám skočiť, pričom on ležal na tej žinienke na bruchu, aby ma keď skočím mohol chytiť za ruky,“ uviedla Daniela Pribullová.

Ako ďalej dodala, naozaj sa bála, ale napokon skočila. Našťastie všetko dopadlo dobre a dokonca sa jej to tak zapáčilo, že chcela vyskočiť z okna znova. „A tú scénu sme opakovali trikrát,“ povedala s úsmevom pri spomienke na toto naozaj zaujímavé nakrúcanie.

Známa herečka Daniela Pribullová nám prezradila aj rôzne iné zaujímavosti a to v našom nedávnom rozhovore, ktorý si môžete prečítať tiež.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM