Ľubomír Hudačko Kultúra

Juraj Kukura sa vráti do rodného Prešova: Už je známe, kedy vystúpi na pódiu

V našom meste začali Dni mesta Prešov. Počas tohto podujatia k nám zavíta aj známy rodák Juraj Kukura. Kedy vystúpi na pódiu?

Ilustračný obrázok k článku Juraj Kukura sa vráti do rodného Prešova: Už je známe, kedy vystúpi na pódiu
Zdroj: TASR

Dni mesta Prešov sa nesú v znamení 770. výročia prvej písomnej zmienky o Prešove. Patronát nad týmto okrúhlym jubileom prevzal významný prešovský rodák Juraj Kukura, ktorý si počas osláv prevezme prestížnu cenu.

„Mesto Prešov a Park kultúry a oddychu pripravilo počas Dní mesta Prešov 2017 veľkolepý týždeň, kedy centrum mesta ožije bohatým a pestrým kultúrnym programom, remeslami, hrami a zábavou,“ informovala hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Pozvanie na tohtoročné oslavy prijal aj známy slovenský herec, riaditeľ Divadla Aréna, Juraj Kukura, ktorý prevzal nad oslavami svoj patronát.

„Maestro Kukura sa v meste na pódiu predstaví v stredu o 19:00 a slávnostne odhalí Rodokmeň Prešova. Ako rodený Prešovčan tu totiž má silné väzby. Pozvanie prijal aj na slávnostné zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Prešove, počas ktorého si prevezme prestížne verejné ocenenie mesta Prešov,“ zakončila hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM