Futbal

Jesennú časť ukončili remízou: Futbalisti Tatrana zimujú tesne nad zostupom

Žiadna sláva to nebola, futbalový Tatran Prešov nemá po jesennej časti istú ani záchranu v II. lige. Rok 2018 zakončil remízou so Skalicou.

Ilustračný obrázok k článku Jesennú časť ukončili remízou: Futbalisti Tatrana zimujú tesne nad zostupom
Zdroj: TASR

V poslednom súťažnom zápase roka 2018 remizovali futbalisti Tatrana so Skalicou 1:1 a pred jarnou časťou budú zimovať na slabom 12. mieste. O jedno miesto nižšie už tímy zostupujú do III. ligy.

Zeleno-bieli uchmatli bod aktuálne tretiemu tímu tabuľky. Skalica pred týmto stretnutím doma stratila body iba raz, a to s vedúcim celkom ligy s Pohroním. „Vedeli sme, že nás čaká veľmi ťažký súper. Nepomohol nám gól na začiatku zápasu. Potom sa to ale zlepšilo, hralo sa nám lepšie a tri minúty pre koncom prvého polčasu sme skóre vyrovnali,“ povedal útočník Prešova Michal Kraľovič pre klubový web.

Šarišania hrali proti tretiemu tímu ligy a na ich pôde, takže bod sa ráta. Ale celkovo ich získali zatiaľ len 19 a to stačí len na chvost tabuľky. Prešovčania bodovali po dvoch prehrách s nováčikmi súťaže. Pred týždňom podľahli Lipanom, predtým Banskej Bystrici. „Plány boli úplne iné, chceli sme byť vyššie. Keď je favoritom súper, lepšie to zvládame a hráme uvoľnenejšie. Mrzí nás to, verím, že druhá polovica bude lepšia,“ zakončil na záver Kraľovič podľa 1fctatran.sk.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM