Futbal

Hráči Tatrana Prešov ukopali výhru 1:0: S Dubnicou im hral do karát aj vietor

Bol to boj, ale so šťastným koncom pre Prešovčanov. Futbalisti Tatrana vyhrali v Stropkove s Dubnicou chudobne 1:0, jediný zásah padol tesne pred koncom.

Ilustračný obrázok k článku Hráči Tatrana Prešov ukopali výhru 1:0: S Dubnicou im hral do karát aj vietor
Zdroj: TASR

Vsietil ho Lukáš Micherda, ktorý prišiel do hry len 10 minút pred rozhodujúcim momentom zápasu. Bol to pritom jeho prvý gól v sezóne. „„Čakal som pred bránou na nejaký teč, že to tam potom doklepnem a podarilo sa. Lopta sa odrazila ku mne a som rád, že to tam padlo,“ povedal pre webstránku klubu 1fctatran.sk.

Zápas okomentoval aj Martin Luberda. „Chvalabohu, že sme to ukopali. Bol to bojovnejší zápas, v ktorom hrali rolu aj poveternostné podmienky. Prvý polčas sme to našťastie ustáli. Vedel som, že druhý polčas to už s vetrom ukopeme. Po prestávke sme už súpera nepustili do šance a zaslúžene sme vyhrali," pokračoval kapitán Tatranu.

Jemu a spoluhráčom teda po dlhom čase prialo aj šťastie a poveternostné podmienky, hoci to bolo náročné. "Chlapci sú pred zápasom namotivovaní, mali sme dobrú rozcvičku, tak neviem či naozaj zohral takú rolu vietor. V úvode to súper zakopával za kraje, trošku sa dostal do tlaku a my sme si už nevedeli rady. Tešíme sa ale, že sme to ustáli a druhý polčas sme to otočili na našu stranu,“ dodal Luberda.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM