Ľubomír Hudačko Rôzne

Informačný panel v Prešove? Turisti sa nič nedozvedia! FOTO

Už má svoje najlepšie roky za sebou a v súčasnosti neplní svoju funkciu. Informačný panel v Prešove je v zlom stave. Turisti sa z neho nič nedozvedia.

Ilustračný obrázok k článku Informačný panel v Prešove? Turisti sa nič nedozvedia! FOTO
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Stav informačného panelu na ulici Biskupa Gojdiča v Prešove dvíha obočie nejednému okoloidúcemu. Je totiž v zlom stave a v centre mesta púta pozornosť inak, ako by mal.

Je v takom stave, že turisti sa z neho nedočítajú žiadne užitočné informácie. Jeho nepriaznivý súčasný stav si všimla aj Miroslava z Prešova. „Chodím tadeto každý deň a musím povedať, že je to škoda. Mesto by sme mali prezentovať pre turistov a návštevníkov lepším spôsobom ako zničeným panelom,“ myslí si. Odpoveď z radnice na margo tejto situácie však hovorí jasnou rečou. Plánujú sa kroky na jej vyriešenie.

Prečítajte si: Prešovčanka tvorí pozoruhodné fotky: Čo záber to hotové umelecké dielo!

„Nevhodný stav informačného panelu na ulici Biskupa Gojdiča sme prehodnotili a o jeho aktualizáciu sme požiadali kompetentné oddelenia. Jeho existenciu, resp. zrušenie konzultujeme aj s Krajským pamiatkovým úradom v Prešove a po vydaní záväzného rozhodnutia kompetentných orgánov sa budeme zaoberať ďalšou existenciou resp. zrušením aj ďalších podobných panelov, ktoré sa nachádzajú v mestskej pamiatkovej rezervácii,“ znie stanovisko Mestského úradu v Prešove. A ako predmetný objekt vyzerá si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Tento pohľad návštevníkov Prešova veru nepoteší: Nedozvedia sa nič! FOTO
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM