Rôzne

Hlavná ulica v Prešove? Rátajte s uzávierkou, tu sú všetky dôležité info

Informácie, ktoré si je dobré vopred preštudovať. Na Hlavnej ulici v Prešove je treba počítať s uzávierkou. Prinášame podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Hlavná ulica v Prešove? Rátajte s uzávierkou, tu sú všetky dôležité info
2
Galéria

Voľný sviatočný deň si môžete v stredu 8. mája v Prešove spríjemniť hneď niekoľkými športovými podujatiami. Na Velodrome Prešov sa stretne cyklistická elita, Hlavná ulica zas bude patriť silným mužom a tým, ktorí preveria svoju kondičku na 59. ročníku Večerného behu Prešovom.

„V súvislosti so športovými podujatiami "59. ročník Večerného behu Prešovom“ a „Slovenský pohár silných mužov“ bude Hlavná ulica úplne uzavretá, a to v úseku od križovatky s Jarkovou ulicou po križovatku s ul. Hurbanistov," upozorňuje prešovská radnica.

Druh uzávierky: úplná, krátkodobá uzávierka v oboch smeroch. Termín: 8. 5. 2019 (streda) od 11:30 do 21:45 hod. Dĺžka uzávierky: cca 750 m.

„Cestná premávka bude vedená po priľahlých komunikáciách na ul. Duklianska, Vajanského, Grešova, Masarykova, Levočská, Remscheidská, Okružná a Štefánikova. Počas uzávierky Hlavnej ulice bude MHD presmerovaná po náhradnej trase cez ul. Levočská, Remscheidská, Okružná, Štefánikova a Masarykova. Trolejbusová doprava bude nahradená autobusovou. Dopravný podnik mesta Prešov zriadi dočasnú zastávku "len na výstup“ na ul. Remscheidskej cca 150 – 200 m za križovatkou s ul. Levočskou," dodala radnica.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Pozrite si schematický náčrt spomínanej uzávierky v priloženej galérii.

Na Hlavnej ulici musíte počítať s uzávierkou: Pozrite si jej schematický náčrt
2
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM