Ľubomír Hudačko Rôzne

Herečka Gabriela Marcinková prehovorila o svojom veľkom dni: Svadba bude v Prešove, vymakáme aj detaily

Pochádza z Prešova a tu sa bude aj vydávať. Herečka Gabriela Marcinková prezradila o svojom šťastnom dni pre náš portál viac, jej vyvoleným je spevák kapely Heľenine oči Martin Mihalčín. Podľa nej sa teraz o šťastí filozofuje ľahšie, keďže sama pekné obdobie prežíva.

Ilustračný obrázok k článku Herečka Gabriela Marcinková prehovorila o svojom veľkom dni: Svadba bude v Prešove, vymakáme aj detaily
Zdroj: TASR

Poznáme ju z TV seriálov, ale zahrala si aj v holywoodskom filme, kde mal rolu napríklad aj Jude Law. Okrem toho pôsobí v prešovskom národnom divadle, hra Kindervajco bola opakovane vypredaná. Gabriela Marcinková v rozhovore pre náš portál tentoraz prezradila viac o svojom vzťahu.

Na aký termin ste si naplánovali svadbu s Martinom, spevákom kapely Heľenine oči?

Svadba bude v septembri v Prešove. Konkrétny termín a miesto vedia len tí, ktorí sú pozvaní. Vlastne aj tí ešte nie, mali by sme sa poponáhľať a čo najskôr im dať vedieť.

Prezradíte, kedy a ako prebehli zásnuby?

Tieto veci mi pripadajú, že sú také…naše. Keď raz napíšem román, určite bude inšpirovaný tou chvíľou, ale myslím si, že na stránkach novín a časopisov by to aj nevyznelo tak pekne, ako sa to naozaj stalo. Takže by som tých pár slov/riadkov využila skôr na to, že by som všetkým čitateľom popriala čo najviac rovnako krásnych chvíľ. A ešte viac by som im priala, nech sa naučia vytvárať si ich sami a nespoliehajú sa len na osud. Ale ľahko sa mi teraz filozofuje o šťastí, keď prežívam také pekné obdobie.

Aká svadba bude podľa vás tá najkrajšia, akú si prajete?

Najkrajšia svadba je tá, pri ktorej sa obidvaja snúbenci cítia absolútne istí, že je to správne rozhodnutie a že sa týmto aktom začína krajšie a lepšie obdobie ich života. Zvyšok už sú iba detaily. Ale my vymakáme aj tie detaily, aby sme si ten deň pamätali nielen my, ale aj všetci ľudia, ktorí nám prídu popriať veľa šťastia.

A čo známi a rodina? Ako reagovali na šťastnú správu, keď ste im oznámili, že sa budete vydávať?

Prekvapene. To bola asi najčastejšia reakcia. Vlastne ani ja by som ešte pred rokom nepovedala, že budem schopná takého rýchleho rozhodnutia. Ale myslím si, že ani jeden z nás nie je natoľko pobláznený, aby sme si neuvedomovali vážnosť a zodpovednosť situácie. Ale to si asi myslí každý pár. Uvidíme.

Plánujete už aj spoločného potomka, viete k tomu povedať viac?

Ja plánujem potomka odkedy som sa narodila. Spoločne ho plánujeme odkedy sme sa stretli. A isté bulvárne plátky ho už dokonca označili za skutočnosť. Pred pár dňami som dostala mail s otázkami, ktoré boli venované takmer výlučne téme, ako sa cítim v prvých dňoch môjho tehotenstva. Ja viem – asi je v dnešnej dobe ťažké pochopiť, že sa niekto berie bez toho, aby mal zabezpečenú kariéru, aby bol pred prahom štyridsiatky, alebo aby bola nevesta tehotná. Sama som sa považovala za veľmi šťastnú nezávislú single ženu. O pár mesiacov zo mňa bude, dúfajme, šťastne vydatá žena.

Čo si na partnerovi najviac vážite a ako dlho ste spolu?

Nie sme spolu ešte ani rok. A neviem, či sa dá povedať, čo si na ňom najviac vážim. Som rada, že spĺňa moje romantické predstavy z detstva, zdieľa hodnoty, ktoré mi boli dané výchovou a má vlastnosti, ktoré som si stanovila ako zásadné počas predchádzajúcich vzťahov. A verím, že všetko, čo o sebe ešte nevieme, bude prebojovateľné. A zároveň dúfam, že aj ja som už v štádiu, kedy som schopná skutočného vzťahu.

Budete obaja bývať v Prešove, stretnú vás tu vaši fanúšikovia?

Zatiaľ máme plán ostať v Bratislave. Ale keďže máme obidvaja rodičov, priateľov a časť práce v Prešove, určite sa sem budeme vraciať najčastejšie, ako sa bude dať.

Čítajte tiež:

Atraktívna herečka Gabriela Marcinková (25): V Prešove mám najradšej štyri lokality…

foto: ilustračné

Martin Mihalčín z kapely Heľenine oči: Ožení sa s Gabrielou Marcinkovou
1
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM