Futbal

Futbalisti získali na jar prvý bod: Opäť ale nedali gól a už sú poslední

Všetky tri jarné zápasy odohrali futbalisti Tatrana Prešov bez streleného gólu. Celkovo neskórovali šesť zápasov v rade a aj preto klesli na úplné dno.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti získali na jar prvý bod: Opäť ale nedali gól a už sú poslední
Zdroj: TASR

Prešov proti Ružomberku v NTC Poprad bojoval o prvé jarné body a prvé góly. V prvom dejstve sa oba tímy snažili prekonať pozorné obrany, no chýbala najmä finálna prihrávka. V 16. minúte domáci z rýchlej akcie dostali loptu do siete, keď Keresteš preloboval brankára Macíka, ale pískal sa ofsajd.

Ružomberok sa tak mohol dostať do vedenia v 40. minúte, Pikk si na ľavej strane zabehol za obranu, ale jeho snaha stroskotala na brankárovi Lukáčovi. Ružomberok mohol otvoriť skóre v 53. minúte, Daniel sa na hranici pokutového územia dostal ku strela, ale jeho projektil trafil len brvno.

Hostia mali kombinačnú prevahu, skúšal to Gešnábel, ale len do brankára Lukáča. V 66. minúte sa odhodlal ku strele Haskič, ale domáci brankár bol opäť pripravený. Hoci boli hostia nebezpečnejší, gól sa im streliť nepodarilo. Napriek tomu mohli byť spokojní, keďže aj bod im zaistil účasť v prvej šestke. To Prešovčania sa po ďalšej streleckej mizérii síce dostali k prvému jarnému bodu, ale zošmykli sa na posledné miesto. Senica sa totiž prepracovala k trom bodom proti Podbrezovej a po siedmich mesiacoch sa odlepila odo dna.

1. FC Tatran Prešov – MFK Ružomberok 0:0

  • Rozhodovali: Ochotnický – Slyško, Poláček
  • ŽK: Keresteš, Udeh, Streňo (všetci Prešov)
  • 185 divákov.
  • Tatran Prešov: Lukáč – Petko, Udeh, Luberda, Bartek – Dzurík – Streňo (80. Špyrka), Katona (86. Gatarič), Keresteš, Kačala (46. Sedlák) – Hošek
  • MFK Ružomberok: Macík – Jonec, J. Maslo, Menich – Daniel, Kostadinov (46. Gerec), Qose, Pikk (76. Gál-Andrezly), Ľupták – Haskič, Gešnábel (85. Čapek)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM