Futbal

Futbalisti Prešova sa odlepili od dna: Opäť ale nedali gól, už sedem duelov v rade

Vo futbalovom Tatrane Prešov si už ťažko môžu hráči pamätať, kedy naposledy strelili gól. Už sedem zápasov v rade sa z tohto korenia futbalu netešili.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Prešova sa odlepili od dna: Opäť ale nedali gól, už sedem duelov v rade
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: poprad.dnes24.sk

Ak by sme však chceli naozaj pátrať po poslednom výsledku, ktorý znamenal aj nejaký gólový zápis Šarišanov, museli by sme nazrieť do novembra, kde 18. dňa v mesiaci remizovali so Zlatými Moravcami 1:1, vtedy sa trafil Roland Černák. Odvtedy Tatran sedem duelov neskóroval a situácia je viac ako alarmujúca.

Nepodarilo sa to hráčom totiž ani v derby s Michalovcami, s ktorými v tejto sezóne už vyhrali dva zápasy. „Remíza je nakoniec spravodlivá. Súper mal šance, ktoré mohol premeniť, rovnako aj my,“ povedal pre web 1fctatran.sk tréner koňarov Anton Mišovec.

Jeho tím mal napokon aj veľké šťastie, pretože Zemplínčania sa mohli ujať vedenia, no prekazil to nezmyselný počin Sulleya, ktorý zbytočne dokopával loptu do siete. Tatran sa však musí pozerať na seba, pretože koncovka mu vôbec nejde. Čím to teda bude?

"Nepovedal by som, že je to prekliatie. Chýba nám skôr väčší pokoj v zakončení. Keď si šancu vytvoríme, treba zvoliť lepší a kvalitnejší spôsob vo finálnej fáze. Ak skórujeme, dostaneme sa do psychickej pohody. Verím, že najbližšie so Senicou, sa nám už podarí streliť prvý presný zásah. V príprave sme sa vedeli presadiť, mali by sme to už preniesť aj do ligových stretnutí. Hráčom verím, dúfam, že to už zlomíme,“ uzavrel debatu lodivod najstaršieho klubu na Slovensku. Práve duel so Senicou bude najdôležitejší za posledné mesiace, môže sa o ňom o mnohom rozhodnúť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM