Futbal

Futbalisti hrajú o holé prežitie: Z 19 zápasov má Tatran Prešov len 19 bodov

Priemerne získali v každom zápase jeden bod. Taká je bilancia futbalistov Tatrana Prešov v II. lige, hrajú o holé prežitie. Najbližšie proti béčku Žiliny.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti hrajú o holé prežitie: Z 19 zápasov má Tatran Prešov len 19 bodov
Zdroj: TASR

Situácia je alarmujúca. Tatran Prešov sa nachádza v zóne priepasti v II. futbalovej lige a nevyhral v nej posledných 5 zápasov. K tomu prirátajme aj koniec v Slovnaft cupe.

Ešte stále je dosť zápasov na opravu, okrem toho najbližšieho so žilinským béčkom čaká zelenobielych do konca mája ďalšia desiatka duelov. Lenže pôvodne rozmýšľali v klube nad inými ambíciami. Jar zatiaľ takisto Šarišanom nevychádza podľa predstáv, obidva doterajšie zápasy v roku 2019 prehrali a tak v sobotu o 15.00 v Stropkove proti šošonom potrebujú zabrať.

Brankár Patrik Lukáč pre 1fctatran.sk uviedol, že je nutné rozanalyzovať si chyby a zaistiť, aby sa v ďalších zápasoch neopakovali. "„Musíme si celé mužstvo sadnúť, ďalej to takto nejde. Tu sa hrá o záchranu. Tatran Prešov nebol v živote v tretej lige a spolu s ostatnými chlapcami, ktorí prišli zo zahraničia, nemôžeme dopustiť, aby sa niečo také stalo. Treba sa rýchlo zmobilizovať, lebo vieme o čo hráme,“ povedal prešovský gólman. Prešov je v tabuľke na 13. mieste a na prvé nezostupové stráca 2 body, pričom Banská Bystrica má zápas k dobru.

Nedávno bol asistentom rozhodcu počas otvorenia štadióna v Bratislave prešovský poslanec Miroslav Benko. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Už mu to nikto nezoberie: Benko bol ako asistent rozhodcu pri otvorení NFŠ
3
Galéria
Zdroj: archív Miroslava Benka

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM