Ľubomír Hudačko Šport

Fragaria Cup napíše v Prešove už svoj 15. ročník: Obľúbený turnaj tentoraz aj s atraktívnou novinkou!

Medzinárodný futbalový turnaj bude v Prešove aj tento rok. Fragaria Cup dokonca napíše už svoj 15. ročník. A tentoraz to bude počas obľúbeného podujatia aj s atraktívnou novinkou, čítajte viac informácií.

Ilustračný obrázok k článku Fragaria Cup napíše v Prešove už svoj 15. ročník: Obľúbený turnaj tentoraz aj s atraktívnou novinkou!
Zdroj: archív Fragaria cup

Už 15. ročník medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja sa v Prešove uskutoční v termíne od 2.-6.7.2016. Počas 14 rokov sa už turnaja zúčastnilo viac ako 59 000 účastníkov.

Z toho takmer 51 500 hráčov a hráčok celkovo z 2 677 tímov z 27 krajín Európy a Ázie. „Na 15. ročníku turnaja očakávame účasť približne 200 družstiev zo 16 krajín sveta, pre ktorých bude pripravených 16 prírodných trávnatých ihrísk a 2 ihriská s umelým trávnatým povrchom situované v meste Prešov a blízkom okolí. Zatiaľ je registrovaných vyše 130 tímov z 13 krajín,“ uviedla pre náš portál členka organizačného tímu Júlia Pribulová.

Novinkou podľa Pribulovej bude na 15. jubilejnom ročníku tzv. Elite Group a to v rámci kategórie U12. Do nej organizátor pozval 8 elitných klubov z Európy. „Už dnes sú potvrdené tímy ako FC Liverpool, FC Dinamo Minsk, Karpaty Lviv a domáci 1.FC Tatran Prešov. Účastníci Elite Group si zahrajú navzájom a v druhom kole budú hrať s 8 najlepšími tímami z ostatných účastníkov kategórie U12,“ zakončila Pribulová. Na všetky zápasy je pozvaná aj široká verejnosť.

Môže vás zaujímať:

Mirka z Prešova je obrovskou fanúšičkou futbalového Tatrana: Jej vášeň k obľúbenému klubu sa len tak nevidí!

Na Prešovčanku Viktóriu (17) si len tak nedovoľujte: V kickboxe je obrovský talent a zbiera jeden úspech za druhým!

Talentovaná parkúristka Slávka (18) z Prešova: Najkrajšia je spätná väzba od koňa, keď počúva a sme jedno telo

foto: archív Fragaria cup

Už 15. ročník Fragaria Cup v Prešove: Video vás navnadí na jeho štart
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM