Ľubomír Hudačko Futbal

Fragaria Cup má za sebou slávnostný sprievod: VIDEO z ulíc centra Prešova

Množstvo mladých talentov z rôznych krajín, priam až olympijská atmosféra a oslava futbalu. Tak vyzeral slávnostný sprievod ulicami metropoly Šariša.

Ilustračný obrázok k článku Fragaria Cup má za sebou slávnostný sprievod: VIDEO z ulíc centra Prešova
15
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Prešov opäť po roku ožil stovkami mladých talentovaných futbalistov z rôznych kútov Európy. Tí do nášho mesta zavítali na známe podujatie Fragaria Cup. Prešov je hostiteľom tejto veľkej športovej udalosti už 17-ty raz.

Fragaria Cup odštartoval už v pondelok a futbalisti tak majú za sebou už nejeden odohratý zápas. V centre metropoly Šariša sa však ukázali na slávnostom sprievode až v stredu a pri tejto udalosti sme nechýbali ani my.

Zdroj: Dnes24.sk

Počas spomínaného sprievodu sa nám podarilo zazrieť hráčov z rôznych európskych krajín, v dave sme videli vlajky Bosny a Hercegoviny, Bieloruska, Lotyšska, Litvy, Ruska, Srbska, Poľska či Maďarska. Pochopiteľne, nechýbala ani tá slovenská.

A ako to na mieste vyzeralo? Pozrite si priam až olympijskú atmosféru na našich záberoch vo videu a vo fotogalérii. V týchto dňoch to totiž nežije futbalom len počas MS v Rusku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTO: To bola atmosféra. Centrom nášho mesta išiel slávnostný sprievod
15
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM