Krimi

FOTO: V noci sa stala hrozná nehoda. Vyžiadala si dva mladé ľudské životy!

Veľmi smutné nešťastie. Polícia informovala, že v noci došlo k dopravnej nehode, pri ktorej vyhasli dva mladé ľudské životy. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V noci sa stala hrozná nehoda. Vyžiadala si dva mladé ľudské životy!
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

Muži zákona informovali, že včera v čase okolo 23:30 hod. išlo po ceste v smere od obce Kamenica na Lipany osobné auto Honda Civic, v ktorom sa viezli štyria mladí muži.

„Po prejazde dvojitej zákruty v blízkosti cintorína v Lipanoch sa vozidlo dostalo do šmyku, zišlo mimo cestu vpravo v smere jazdy, prevrátilo sa a narazilo do stromu. Odtiaľ bolo odrazené naspäť na cestu, kde zostalo stáť. Pri dopravnej nehode zomreli dvaja členovia posádky vo veku 25 a 29 rokov. Ďalší dvaja členovia posádky, 20-ročný majiteľ auta a 26-ročný muž, utrpeli ťažké zranenia s ktorými boli hospitalizovaní v prešovskej nemocnici. Všetci štyria sú z Lipian,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň doplnil, že hmotné škody doposiaľ presne vyčíslené neboli. Krajský policajný hovorca dodal, že polícia na mieste zaistila viaceré stopy ako aj samotné vozidlo.

„Kto z posádky vozidlo viedol zatiaľ nie je známe, alkohol u nebohých bude zisťovaný pri pitve, u ďalších dvoch členov posádky bola odobratá krv na zistenie alkoholu. Presné okolnosti a príčiny dopravnej nehody vyšetruje vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva PZ v Prešove, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví,“ uviedol D. Džobanik.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

OBRAZOM z miesta nešťastia: Pri nehode zomreli dvaja mladí ľudia
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM