Aktualizované Krimi

Hrozná udalosť v Prešove: Pád z balkóna internátu neprežilo mladé dievča

Polícia informovala, že z balkóna vysokoškolského internátu na Budovateľskej ulici v Prešove v pondelok večer padla 18-ročná mladá žena. Obhliadajúci lekár na mieste skonštatoval smrť.

Ilustračný obrázok k článku Hrozná udalosť v Prešove: Pád z balkóna internátu neprežilo mladé dievča
Zdroj: TASR

Prešovských hasičov privolali k prípadu o 21:28 h, uviedol to operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Na mieste zasahovali aj záchranári. „Výzvu na tiesňovú linku 155 o pomoc zranenej osobe sme prijali o 21.25 hod. Po príchode záchranárov už nejavila známky života a lekár musel konštatovať smrť,“ uviedla pre spravodajský portál Prešov 24 hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Na mieste bola aj polícia. „Včera (28.5.2018) vo večerných hodinách došlo za doposiaľ bližšie nezistených okolností k pádu 18 ročného dievčaťa z balkóna 8. poschodia vysokoškolského internátu na Budovateľskej ulici v Prešove. Mladé dievča, ktoré pochádzalo z Ukrajiny, pád z výšky neprežilo. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a preveruje všetky okolnosti, ktoré nešťastiu predchádzali,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM