Ľubomír Hudačko Rôzne

Festival športu a umenia: Podujatie Šváby v akcii bude s novým názvom aj lokalitou

Tento rok prejde sídliskový festival zmenou. Už sa neuskutoční na pôvodnom mieste, teda na Šváboch. Prečítajte si podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Festival športu a umenia: Podujatie Šváby v akcii bude s novým názvom aj lokalitou
Zdroj: Zuzana Balenčin

Blíži sa siedme pokračovanie sídliskového festivalu športu a umenia. Už teraz si do diárov zapíšte termín 17.-18. august 2019. „Keďže však zmena je život, rozhodli sme sa o rozšírenie zo Švábov na ďalšie z prešovských sídlisk a tento rok sa vidíme na Sídlisku III v areáli ZŠ Mirka Nešpora, pod názvom Prešov v akcii,“ uviedla hlavná organizátorka podujatia Soňa Štefančíková.

No inak ostáva po starom, že pripravené budú turnaje vo futbale, volejbale, streetballe a tenise vo dvojhre a štvorhre, vystúpenia, workshopy, cvičenia, ukážky bojových umení, tvorivé dielne, atrakcie a súťaže pre deti, tombola, ohňová šou, koncerty a ďalšie prekvapenia.

Festival sa koná cez víkend o necelé tri týždne, takže času na organizačné doladenie a prihlásenie sa záujemcov na turnaje je ešte dostatok.

„Podujatie opäť pripravuje skupina dobrovoľníkov, ktorí tomu venujú svoj voľný čas a energiu. Ak by ste mali chuť pridať ruku k dielu, pomôcť s cenami/mate­riálne/technic­ky/ľudsky/pro­pagačne, určite sa nám môžete ozvať,“ doplnila Štefančíková. Registrácia na športové turnaje v rámci festivalu Prešov v akcii je oficiálne spustená a môžete sa prihlásiť na volejbalový, futbalový, streetballový turnaj a na tenis vo dvojhre a štvorhre.

Zatiaľ si pozrite v obrazoch, ako to počas podujatia vyzeralo v roku 2018. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Sídliskový festival v Prešove: Sledujte Šváby v akcii v OBRAZOCH
19
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM