Ľubomír Hudačko Kultúra

DrinkIn fest v Prešove je predo dvermi: Aký je kompletný PROGRAM podujatia? Títo umelci vystúpia!

Už štvrtýkrát priestory parkoviska, terasy a baru na Okružnej v Prešove budú patriť skvelým domácim muzikantom, ale aj ich hosťom. Ktorí umelci vystúpia na podujatí tentoraz? Pozrite si kompletný program podujatia Drinkin Festu.

Ilustračný obrázok k článku DrinkIn fest v Prešove je predo dvermi: Aký je kompletný PROGRAM podujatia? Títo umelci vystúpia!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Drinkin Fest 2015 je na programe už tento piatok 4.9.2015 a to od 16:00.

Festival bude rozdelený na tri časti a to na Parkovisko Stage, kde vystúpia dievčatá z Prešova a Košíc, Wandererove Segry. Prešovská formácia Big Cigars potom ponúkne porciu blues umocnenú zvukom ústnej harmoniky. ElevenHill je rocknroll kapela, ktorá v poslednej dobe víri hladinu prešovskej hudobnej scény od svojeho prvého singla The Room Of Ghosts.

Edo Klena – muzikant ktorého špeciálne nie je potrebné predstavovať a pokojne ho už môžeme zaradiť medzi legendy prešovskej hudobnej scény vystúpi takisto. A N3O Akustika prinesie reggae-folk-etno rytmy s nádhernými textami o prírode o svete o človeku. V priestoroch Drinkin Baru už bude následne nachystaný projekt najvyťaženejšieho inštrumentalistu v republike Mária Gapa Garberu.

Tretím miestom, kde bude prebiehať celodenná prezentácia umenia, bude pivnica Drinkin Gallery, kde bude prebiehať výstava výtvarného umenia s názvom Fresh Vitamins. Okrem ponuky hudobného a výtvarného umenia má v ponuke minifestivalu miesto už druhý rok tetovacie štúdio, ktoré okrem predvádzania svojho umenia ponúka tombolu o výherný poukaz v hodnote 200 eur.

Parkovisko

Interpret Čas
Wandererove segry 17:10
Big Cigars 18:00
Elevenhill 19:00
Edo Klena 20:00
N3O Akustika 21:00

Drinkin bar stage

Interpret Čas
Gapa+Mečiar+Va­lanský+Kalfas 22:00

Výstava

Umelec Čas
Výstava Fresh Vitamins – Barbora Idesová, Jozef Gľaba, Erik Kropuch – kresba,maľba,gra­fika 16.00 v interiéri

Čítajte tiež:

September môžete stráviť zaujímavým oddychom: Výber top podujatí, ktoré sa chystajú v Prešove a okolí

Prešovský skatepark je už tesne pred otvorením: Takéto vychytávky si mladí už onedlho užijú!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM