Krimi

Dráma v Chminianskych Jakubovanoch: Mladík sa vyhrážal a mal netypickú podmienku

Podľa polície sa tam s nožom v ruke vyhrážal dvom mladým ženám. A to, akú podmienku si kládol mladík v Chminianskych Jakubovanoch, sa len tak nevidí...

Ilustračný obrázok k článku Dráma v Chminianskych Jakubovanoch: Mladík sa vyhrážal a mal netypickú podmienku
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu popoludní bola policajná hliadka vyslaná na preverenie oznámenia ohľadom vyhrážania, ku ktorému malo dochádzať v rómskej osade Chminianske Jakubovany.

„V časti zvanej V Jarku na ceste medzi chatrčami sa miestny mladík Juraj (21) mal s nožom v ruke vyhrážať Márii (26) a Martine (17). Muž vykrikoval, že ich zabije a nebude mať pokoj, pokiaľ nedostane 25 rokov. Polícia mladíka zadržala, podrobila ho dychovej skúške (jej výsledok dosiahol hodnotu 0.60 mg/l ) a umiestnila ho do cely policajného zaistenia,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Ako hovorkyňa pokračovala, poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Chminianska Nová Ves v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie, z ktorého na základe dôkaznej situácie vzniesol obvinenie podozrivému Jurajovi. „Na obvineného bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Ak sa obvinenému Jurajovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ dodala Ligdayová.

A na záberoch sa pozrite aj dôležité informácie od polície k téme týraniu žien. Kliknite si video.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Zdroj: YouTube.com

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM