Krimi

Nehoda v Ľuboticiach pri Prešove: Auto tam vrazilo do oplotenia rodinného domu, FOTO

V noci došlo pri Prešove k hrozivo vyzerajúcej nehode. Podľa polície vodič automobilu v Ľuboticiach narazil do oplotenia rodinného domu.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v Ľuboticiach pri Prešove: Auto tam vrazilo do oplotenia rodinného domu, FOTO
3
Galéria

Polícia SR na facebooku uviedla, že majiteľov rodinného domu v Ľuboticiach v okrese Prešov zobudila v noci obrovská rana do ich oplotenia.

„Po polnoci vodič osobného auta narazil do oplotenia rodinného domu. V aute sa s ním viezli ďalší traja spolujazdci, ktorí utrpeli následkom nárazu zranenia. Vodič po nehode nafúkal 1,69 promile. Následkom tohto konania jeho ďalšie kroky viedli priamo do cely policajného zaistenia,“ informovali strážcovia zákona na sociálnej sieti.

Začiatkom tohto týždňa pritom avizovali zvýšené kontroly na cestách. „Avšak napriek vážnym dopravným nehodám, napriek zraneniam, napriek poškodzovaniu cudzieho majetku, napriek tragickým následkom sú vodiči nepoučiteľní a sadajú za volant pod vplyvom alkoholu,“ doplnila polícia na sociálnej sieti.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A ako to na mieste vyzeralo si pozrite v priloženej fotogalérii.

Hrozivo vyzerajúca nehoda: V Ľuboticiach narazilo auto do oplotenia
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM