Ľubomír Hudačko Správy

Dobrý festival uzavrie ulice, pribudne špeciálna MHD linka: Kde budú záchytné parkoviská?

V čase konania Dobrého festivalu budú obojsmerne uzavreté ulice Jesenná a Jelšová. DPMP v tejto súvislosti posilní dopravu.

Ilustračný obrázok k článku Dobrý festival uzavrie ulice, pribudne špeciálna MHD linka: Kde budú záchytné parkoviská?
1
Galéria

Počas nasledujúceho víkendu od 17. júna do 18. júna 2022 sa na Delni uskutoční Dobrý festival. DPMP v tejto súvislosti posilní dopravu. Štandardné spoje MHD doplní mimoriadna linka X. Dnes24.sk o tom informoval hovorca mesta Vladimír Tomek.

Viac správ z Prešova:

Mimoriadna linka

„V tejto súvislosti dôjde ku krátkodobej uzávierke ulíc Jesenná a Jelšová 17.6.2022 od 15:30 hod. do 19.6.2022 do 03:00 hod. Premávka bude presmerovaná na priľahlé komunikácie Petrovianska a Švábska,“ vysvetlil Tomek.

DPMP ponúkne pre cestujúcich okrem štandardných spojov liniek č. 28, 33 a 45 aj mimoriadnu linku X, ktorá bude obsluhovať areál Delne.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

„Mimoriadna linka X bude premávať, v dňoch 17.6. a 18.6.2022, po okružnej trase: Delňa – Švábska – Lomnická – Železničná stanica – Rusínska – Martina Benku – Lesnícka – Švábska – Delňa,“ doplnil Tomek.

Záchytné parkoviská

Využiť ju tak budú môcť aj návštevníci festivalu presúvajúci sa zo záchytných parkovísk pri OC Solivaria a OC Eperia. Na zastávke Železničná stanica je nástup na linku X v smere do centra mesta. Na linke X bude platiť štandardná Tarifa MHD vrátane zliav.

ilustračné foto

Objektívom: Cestovný poriadok linky X počas Dobrého festivalu v Prešove
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM