Ľubomír Hudačko Kultúra

Mimoriadna udalosť v Záhrade umenia: Splašený vlak ušiel strojvodcovi aj s cestujúcimi

Prešovčania sa opäť môžu tešiť na zaujímavé filmy v širšom centre mesta. Budú štyri a to ako zo Slovenska, tak aj z Česka, medzi nimi aj Mimoriadna udalosť.

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadna udalosť v Záhrade umenia: Splašený vlak ušiel strojvodcovi aj s cestujúcimi
Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbený Bažant Kinematograf opäť zavíta do Prešova. Fanúšikovia filmov pod holým nebom si užijú známe snímky. Premietať sa bude tradične v Záhrade umenia a to každý večer od 15. do 18. augusta so začiatkom o 21.00 hod. Aké filmy si budete môcť pozrieť zadarmo tentoraz?

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Program v Prešove

2. 8. o 21.00 hod. – Mimoriadna udalosť – Česko, 2022, 102 min.

Komédia Jiřího Havelku voľne inšpirovaná skutočným príbehom „splašeného vlaku“, ktorý ušiel svojmu strojvodcovi aj s cestujúcimi pred pár rokmi na Českomoravskej vrchovine.

3. 8. o 21.00 hod. – Prvok, Šampón, Tečka a Karel – Česko, 2022, 117 min.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel sú dlhoroční kamaráti v strednom veku, ktorí si na triednej stretávke po dvadsiatich rokoch priznajú, že nežijú tak, ako si predstavovali. Vyhlásia vojnu kríze stredného veku a rozhodnú sa plniť odvážne výzvy. Prvou z nich bude vyzliecť sa na verejnosti donaha… No je možné riešiť krízu stredného veku provokatívnou hrou […]

4. 8. o 21.00 hod. – Známi neznámi – Slovensko, Česko, 2021, 95 min.

Sladkotrpká komédia, slovenská verzia divácky úspešnej talianskej snímky Úplní cudzinci, jednej z jej vyše dvadsiatich národných adaptácií. Najnavštevovanejší slovenský film roku 2021.

5. 8. o 21.00 hod. – Šťastný Nový rok 2: Dobro došli – Slovensko, 2021, 93 min.

Voľné pokračovanie diváckeho hitu Šťastný nový rok, tentoraz sa odohráva v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM