Ľubomír Hudačko Rôzne

Diela, ktoré pútajú oči okoloidúcich: Výklady v Prešove zaplnili tablá

V centre Prešova sa v týchto dňoch dajú vidieť diela, o ktoré sa postarali prešovskí študenti. Na ich výtvory sme sa boli pozrieť aj my.

Ilustračný obrázok k článku Diela, ktoré pútajú oči okoloidúcich: Výklady v Prešove zaplnili tablá
22
Galéria

Po roku sa výklady v centre Prešova opäť zaplnili rôznymi zaujímavými výtvormi od študentov. Maturanti si na svojich dielach dali záležať aj tentoraz a tak nejeden okoloidúci sa pri ich tablách zastaví.

V roku 2018 sú študenti, zdá sa, mimoriadne kreatívni a narazili sme na viacero naozaj atraktívnych diel. „Veľmi sa mi páčia nápadité tablá, napríklad to s kolískou a nápisom v šarištine. Ten sa hneď vryje do pamäte a aj ma rozosmial, takže super. Je to zaujímavé,“ zdôverila sa pre náš portál napríklad Prešovčanka Monika.

Niektorí prešovskí maturanti pre zmenu zvolili aj moderný spôsob prevedenia svojich diel, napríklad na tému sociálnych sietí. „Myslím si, že každý rok sa nájde trieda, ktorá má tému Facebooku, alebo Instagramu. Mne osobne sa však páčia skôr také tablá, kde tí mladí zapojili vlastnú fantáziu a keď vymysleli niečo naozaj originálne. A také sa nájdu tiež,“ poznamenal svoj názor Pavol.

A aké napríklad maturitné tablá v týchto dňoch už môžete vidieť v našom meste? Viaceré sme odfotili do našej fotogalérie, stačí na ňu kliknúť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zachytené na FOTKÁCH: V Prešove už pútajú pozornosť maturitné tablá
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM