Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovčan Stano parádne fotí oblohu: Nájdeme na nej napríklad obrysy zvierat, FOTO

Zadívali ste sa už niekedy na oblohu pozorne? Mohli ste si na nej neraz všimnúť zaujímavé úkazy. A presne také fotí aj Prešovčan Stanislav Kociov.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan Stano parádne fotí oblohu: Nájdeme na nej napríklad obrysy zvierat, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Stanislav Kociov

Stano Kociov cestuje väčšinou po Slovensku na koncerty, ako muzikant sa totiž venuje hudbe. Hrá na bicie, no popri spomínanom cestovaní stíha aj fotiť zaujímavé úkazy na oblohe. Väčšinou ide o také, ktoré pripomínajú obrysy zvierat.

„Na jednej z fotiek je napríklad pes maltezák, má tam dve oči, nos, chvost a vidno, ako keby ležal. No niekto tam môže vidieť aj labuť,“ hovorí o jednej z fotografií. Má však aj niečo pre muzikantov.

Na diaľnici D1 totiž zachytil akoby 3 osminové noty. Na ďalších záberoch môžete vidieť úkazy, ktoré pripomínajú draka, krídla či smutnú rybu. „Tá ryba si pláva medzi oblakmi. Ale mám aj zajaca, ktorého sa snaží chytiť mačka či capa,“ vymenoval niečo k svojmu zaujímavému hobby Stano, ktorého môžete poznať aj ako bubeníka niekdajšej prešovskej kapely Nuda.

V ostatných rokoch však hrá napríklad s Katarínou Knechtovou či Máriou Čírovou. To, ako mu to pred objektívom všetko vlastne samo parádne zapózuje a ako jeho zbierka vyzerá, sa presvedčte sami v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Prešovčan robí podarené snímky oblohy: Vidíte na nich zvieratá či noty aj vy?
8
Galéria
Zdroj: Stanislav Kociov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM