Rôzne

Denný stacionár v Prešove privítal známe tváre: Zavítali tam Adela a Viktor Vinczeovci

Adela a Viktor Vinczeovci sa ocitli v dennom stacionári na Sabinovskej ulici. A to ako hostia talkshow Na káve s..., ktorú tam pripravujú pre klientov.

Ilustračný obrázok k článku Denný stacionár v Prešove privítal známe tváre: Zavítali tam Adela a Viktor Vinczeovci
10
Galéria

Hosťami tretieho pokračovania talkshow Na káve s…, ktorá sa zrodila v priestoroch Denného stacionára na Sabinovskej ulici, boli tentoraz Adela a Viktor Vinczeovci. V prvých dvoch častiach tejto seniorskej talkshow sa tam predstavili manželia Eva a Karol, ktorí v dome, kde denné centrum sídli, vyrastali i prešovská primátorka Andrea Turčanová.

„Ani v prípade Adely a Viktora nebol výber hostí náhodný. Adelin starý otec, pán Jozef Bočkay Branecký, bol totiž jedným z významných členov mandolínového súboru Tatrín. Tatrín, ktorý minulý rok oslávil 75.výročie vzniku, pôsobí v DS Sabinovská dodnes a bol tak aj súčasťou tejto talkshow,“ vysvetlil tlačový referent Msú v Prešove Milan Grejták.

Rozprávať bolo naozaj o čom a so skúsenými moderátormi to bolo, v naozaj príjemnej atmosfére, ešte zaujímavejšie. Adela si dokonca vyskúšala mandolínu, Viktor zasa struny basy. Klienti denného stacionára sa už teraz tešia na ďalšieho hosťa či presnejšie hosťku. Tou bude herečka Stanka Kašperová.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A vo videu si pre zmenu môžete pozrieť jarné zábery z Humenného.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM