Rôzne

Dediny zápolia o tú naj: Tri obce z okresu Prešov, ktoré sú v priebežnom rebríčku najvyššie!

Dediny súťažia o tú naj v rámci celého Slovenska. A ktorým zástupcom nášho okresu sa aktuálne darí v tomto hlasovaní najlepšie?

Ilustračný obrázok k článku Dediny zápolia o tú naj: Tri obce z okresu Prešov, ktoré sú v priebežnom rebríčku najvyššie!
Zdroj: TASR

Známy web slovakregion.sk vyhlásil súťaž NAJ obec Slovenska 2018. Tá už prebieha niekoľko mesiacov a pomaly ale isto sa blíži k svojmu koncu. Súťaž konkrétne potrvá do 31.10.2018 (do 12:00 hod.) A kto v rámci nej aktuálne okupuje prvé tri miesta? Na špici priebežného rebríčka sa nachádza obec Sedliacka Dubová, na druhom mieste sú Smižany a na treťom Nižná.

V uvedenej súťaži však figurujú aj dediny Prešovského okresu. Pozreli sme sa teda bližšie na to, ktoré tri z nich sa nachádzajú v aktuálnom poradí najvyššie. Na najvyššej priečke v rámci obcí nášho okresu sa momentálne nachádza obec Fintice, ktorej nateraz patrí 24. miesto. Za ňou nasleduje Vyšná Šebastová, ktorej patrí 30. priečka. A ďalej sú to Kapušany, ktoré sa v priebežnom poradí momentáne nachádzajú na 153. mieste.

Poradie sa pochopiteľne môže až do úplného konca súťaže meniť a ovplyvniť ho môžete aj vy. Zahlasovať za niektorú z obcí môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia a odovzdať hlas tej istej obci je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Zvíťazí dedina, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM