Kultúra

Ďalšie známe meno na Dobrom festivale: Tento rok prídu aj DJs Pendulum!

Dobrý festival ohlásil ďalšie známe meno. Na prešovskú Delňu v lete zavítajú aj austrálsko-britskí drum and bassovo-rockoví DJs Pendulum.

Zdroj: YouTube.com

Na Dobrý festival do Prešova prídu austrálsko-britskí drum and bassovo-rockoví DJs Pendulum. Formácia pôvodne pochádza z austrálskeho Perthu a preslávila sa najmä svojou charakteristickou hudbou, ktorá má korene v zlomených bítoch, pričom jej typickým znakom je najmä miešanie drum and bassu s ďalšími hudobnými štýlmi – metalom, či dokonca punkom. Minulý rok vydali nový album Reworks, na ktorom predstavili 13 remixov od dídžejov a interpretov ako Noisia, Moby či Skrillex.

„Drum and bass je súčasťou Dobrého festivalu od jeho začiatkov, vystúpili u nás také legendy ako London Elektricity, Goldie, Roni Size, John B, DJ Hype či LTJ Bukem. Každý rok sa snažím osloviť zaujímavých dídžejov, ktorí by inak do Prešova možno neprišli. Pendulum nám doplní našu multižánrovú skladačku v programe,“ uviedol pre médiá organizátor festivalu Miro Tásler.

Dobrý festival začína druhú desiatku, v poradí 11. ročník sa uskutoční 14. – 16. júna na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove. Účasť na festivale potvrdili IMT Smile, N.O.H.A., Ofenbach, Pendulum DJ set, Kali a Peter Pan, Karolina Czarnecka, Adam Ďurica, Emma Drobná aj Tomáš Buranowski. Ďalšie mená budú ešte pribúdať a budú postupne zverejňované na webe festivalu. Informácie poskytla PR manažérka podujatia Hana Tásler.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Kliknite si aj fotogalériu. Nájdete v nej vizualizácie víťazného návrhu na riešenie územia Záhrady umenia a Kmeťovho stromoradia v Prešove.

Obrazom: Takéto bude riešenie Záhrady umenia a Kmeťovho stromoradia
8
Galéria
Zdroj: zerozero

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM