Ľubomír Hudačko Správy

Čím to je? Vonku úradujú HORÚČAVY a 2 kúpaliská v Prešove nemajú otvorené

Aquapark v Lipanoch je otvorený už niekoľko dní, podobne Plaza na Solivare a tiež kúpalisko v Sabinove. No dve prešovské lokality sú na tom inak.

Ilustračný obrázok k článku Čím to je? Vonku úradujú HORÚČAVY a 2 kúpaliská v Prešove nemajú otvorené
Zdroj: Dnes24.sk

Mestské kúpalisko v Sabinove je v prevádzke od 10. júna, Plaza na Solivare odštartovala sezónu o dva dni neskôr a taký Aquapark Lipany prijíma návštevníkov dokonca už od 1. júna.

Viac správ z Prešova:

Areál prešovského kúpaliska na Delni však kupkáčov nepotešil. Hoci už mal sezónu odštartovanú, v posledných dňoch sa tam konal Dobrý festival a tak v najväčších horúčavách je areál nedostupný.

Na otvorenie sa čaká

„Areál prírodného kúpaliska Delňa bude minimálne do stredy 22.6. z technických príčin uzavretý,“ uviedol tím Delne na sociálnej sieti s tým, že to súvisí práve s rozoberaním techniky po konaní hudobného podujatia.

Ešte menej priaznivú správu poskytol tím SunParku, teda kúpaliska na Sídlisku III. Tam sa pre zmenu ešte vôbec neotvorili brány areálu a trvať to bude ešte niekoľko dní, konkrétne do piatka.

Otvorili Delfín

„Letné kúpalisko otvárame v piatok 24. 6. 2022, tešíme sa na vás,“ znie strohý oznam na sociálnej sieti bez bližšieho vysvetlenia k možnému skoršiemu otvoreniu. Na Sigorde sa na leto tiež ešte len pripravujú, prebieha tam rekonštrukcia.

Pozitívne je tak aspoň otvorenie krytého kúpaliska Delfín, ktoré je pre všetkých návštevníkov otvorené od 13. júna.

ilustračné foto

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM