Rôzne

Chilli, štrúdľa či syry: Farmárske trhy v Prešove návštevníkov zaujali, FOTO

Centrum Prešova zaznamenáva vysoký záujem od návštevníkov. Až do piatka sa tu totiž konajú Farmárske trhy, ktoré ponúkajú domáce výrobky rôzneho druhu.

Zdroj: Dnes24.sk

Pod pojmom Farmárskych trhov si zrejme človek predstaví kvalitné domáce produkty a má pravdu. Presné také ponúkajú predajcovia počas podujatia na Hlavnej ulici v Prešove.

Boli sme sa na ne pozrieť aj my a veruže sme od ľudí zaznamenali vysoký záujem. Veď k dispozícii sú pochutiny rozličného druhu od džemov cez syry až po chilli papričky.

„Kúpila som si tu domáce šťavy a BIO sypané čaje. Môj žalúdok potrebuje zmenu, takže to vyskúšam a uvidím, ako to zapôsobí,“ prezradila Veronika, ktorá trhy návštevou pravidelne podporuje.

Rovnako je na tom aj Pavol, ktorý meral cestu zo Sabinova. Pochvaľuje si, že tu nájde vždy niečo nové. „Akurát stánkov by mohlo byť trochu viac a bolo by to ešte lepšie. Inak som rád, že sa tu také podujatie v posledných rokoch objavuje, je to vítaná zmena,“ povedal.

„Je to pekné spojenie nakupujúcich s pestovateľom, kedy popíšu, ako sa plodina pestuje, či ako sa pripravuje daný výrobok. Mnohokrát aj poradia,“ uviedla k Farmárskym trhom organizátorka podujatia Lýdia Kopčáková.

A nezabudnite, že v piatok je pripravený zaujímavý program, ktorým podujatie vyvrcholí.

A v obrazoch aj na videu si pozrite zábery priamo z miesta. Kliknite si naše galérie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Ešte ich stihnete: Boli sme na Farmárskych trhoch v centre Prešova
15
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM