Ľubomír Hudačko Od Vás

Cestujúcu v prešovskej MHD oblial studený pot: Po slovách revízorky ju zhrozilo!

Zo Sekčova sa vydala do mesta, to však ešte netušila, čo ju čaká. Čitateľka nášho portálu na vlastnej koži zažila v prešovskej MHD chvíle, ktoré si zapamätá. Dokonca bola zhrozená, ako daná situácia dopadne. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Cestujúcu v prešovskej MHD oblial studený pot: Po slovách revízorky ju zhrozilo!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Naša čitateľka Lucia uviedla, že cestovala prešovskou mestskou hromadnou dopravou a to konkrétne autobusom číslom 11 zo Sekčova do mesta. Cesta prebiehala tak ako obvykle, no zrazu pre ňu nastali nepríjemné chvíle.

„Kúpila som si lístok, nastúpila, lístok v strojčeku označila a sadla si. O malú chvíľu si ku mne prisadla jedna pani. Ani nie o minútu, cestujúci boli upovedomení, že prebehne kontrola cestovných lístkov. Pristúpila revízorka a ja nevšimnúc si, že strojček správne neoznačil cestovný lístok, som jej ho podala. Na to ma revízorka upozornila o fakte, ostala som prekvapená a zhrozená ako to dopadne,“ uviedla zážitok Lucia Slobodníková.

No v tom sa jej však zastala neznáma pani, ktorá pri nej sedela. Naštastie celá udalosť sa pre ňu skončila iba upozornením. Lucia ďakuje neznámej pasažierke, ale aj samotnej kontrolórke. „Chcem sa týmto poďakovať v prvom rade milej pani, ktorá ma podržala a nielen to, vystúpila a podala mi ešte aj svoj lístok, ak by náhodou, aby som bola chranená. Poďakovanie patrí taktiež pani revízorke, za ustretovosť a toleranciu. Ešte stále sa nájdu dobrí ľudia, ktorí pomôžu,“ dodala Lucia Slobodníková.

foto: ilustračné

Čítajte aj o incidente v prešovskej MHD!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM