Rôzne

Bronzové volejbalistky Prešova: S trofejou sa prišli pochváliť aj na radnicu

O úspech sa podelili aj s primátorkou. Na prešovskú radnicu prišli s medailami a pohárom za tretiu priečku v ženskej volejbalovej lige úspešné športovkyne.

Ilustračný obrázok k článku Bronzové volejbalistky Prešova: S trofejou sa prišli pochváliť aj na radnicu
Zdroj: Mesto Prešov

Bronzové volejbalistky VK Eperia Prešov sa o svoj úspech podelili s primátorkou Andreou Turčanovu. Medailu získali pritom len po troch rokoch pôsobenia v najvyššej volejbalovej lige.

Prezidentka volejbalového klubu Daniela Štieberová primátorke poďakovala za podporu a predstavila úspešné prešovské športovkyne, medzi ktorými sú aj reprezentantky či kadetské majsterky Slovenska. „Bola to naozaj zaujímavá sezóna. Z ôsmeho miesta sme sa ocitli až na bronzovom stupienku,“ zhodnotila skúsená Ivana Povrazniková. *

„Tešíme sa. Hlavne preto, že to bolo nečakané,“ dodala Petra Obermanová. Prešovské volejbalistky sa pritom zhodli v jednom: úspech bol výsledkom toho, že hrali so srdcom a pridali k tomu aj silu a súdržnosť kolektívu.

Primátorka dievčatám zaželala, nech sa im darí tak, aby siahali aj po najvyšších métach. „Laťka by sa nemala podliezať, ale bez veľkých rečí, chceme pokračovať v tom, čo robíme,“ dodal tréner František Bočkay. Mimochodom – najmladší v slovenskej volejbalovej lige.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM