Futbal

Boj o prežitie pokračuje: Tatran nevyužil šancu v úvode a s Pohroním tesne prehral

Bude to ešte fuška. Futbalisti Tatrana Prešov prehrali doma s lídrom z Pohronia. Šancu mali koňare v úvode, ale gól z toho nebol a tak trestali hostia.

Zdroj: YouTube.com

Veľa zápasov do konca sezóny už neostáva a Tatran Prešov je stále v zóne zostupu. Posledných 6 duelov má najstarší futbalový klub na Slovensku na to, aby zmazal dvojbodové manko na Lokomotívu Košice. Proti lídrovi z Pohronia sa to nepodarilo, pretože po penalte koňare prehrali 0:1.

Hlasy po zápase

Milan Nemec, tréner FK Pohronie: „Do zápasu sme nastupovali po dvoch prehrách, čo sa nám ešte v tejto sezóne nestalo. Bolo to ťažké a vyzeral tak aj úvod polčasu. Súper začal veľmi aktívne, agresívne, dostal sa do prvej šance, našťastie lopta išla vedľa. Od 10. minúty sme začali hrať futbal na vyššej úrovni. Je to pre nás veľmi dôležité víťazstvo," povedal podľa 1fctatran.sk.

Jaroslav Galko, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Mrzí nás prvá veľká príležitosť. Hricov dal pred dvoma týždňami z takej situácie gól, tutovku teraz nepremenil. Potom hostia ukázali prečo sú na prvom mieste. Lepšie kombinovali, mali viac z hry. Mrzí nás situácia zo 43. minúty, myslím, si, že penalta nemala byť. Je to sklamanie, mali sme na to, aby sme uhrali aspoň bod, s ktorým by sme boli spokojní."

1. FC Tatran Prešov – FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 0:1 (0:1)

  • Gól: 43. Kondrlík (z 11m)
  • ŽK: Grejták – Nosko, Sedláček, Hrnčár. Rozhodovali: Pavlík – Jankovič, Košecký, 477 divákov.
  • Zostava FK Pohronie: Jenčo – Nosko, Pelegríni, Sedláček (61. Hrnčár), Hatok, Abrahám (89. Košuda), M. Jacko, Dzurík, Sojka (84. Voško), Blahút, Kondrlík.
  • Zostava Prešova: Lukáč – Šimko, Mitrovič, M. Keresteš (K), Cmiljanovič – Strachan (84. Basrak), Grejták, Maník, Olejník – Kovačevič (73. Luterán), Hricov.

A zostrih zo zápasu si môžete pozrieť aj v priloženom vi­deu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM