Ľubomír Hudačko Kultúra

Autokino v Prešove má čoraz viac fanúšikov: Program v júli ovládnu VÝCHODNIARSKE filmy

Organizátori pripravili na júl atraktívnu filmovú ponuku. Tú ponúknu na najväčšom nafukovacom plátne na Slovensku s rozmermi projekčnej plochy 12×7 metrov.

Ilustračný obrázok k článku Autokino v Prešove má čoraz viac fanúšikov: Program v júli ovládnu VÝCHODNIARSKE filmy
Zdroj: Kinočák Prešov

Tohtoročná letná novinka Autokino Kinočák Prešov bude pokračovať aj v mesiaci júl na veľkokapacitnom parkovisku na ulici Jána Pavla II. v Prešove. V areáli pribudne stánok s občerstvením a pohodlné ležadlá. Prešov24.sk o tom informoval organizátor Autokina Kinočák Prešov Peter Vlkovič.

Zásadnou zmenou bude presun premietania filmov na utorkové večery.

Unikátny projekt Autokino Kinočák Prešov počas prvých troch týždňov navštívili už stovky ľudí. Záujem o netradičné sledovanie filmov z pohodlia auta prejavili zástupcovia mladšej aj staršej generácie a ich pozitívne reakcie potešili organizátorov, ktorí sľubujú od 2. júla 2024 viacero noviniek.

Presun na utorok

Aj počas letných prázdnin bude dejiskom autokina parkovisko pred Mestskou športovou halou v Prešove (Tatran Handball Arena).

„Atmosféra sledovania filmov v exteriéri má svoje jedinečné čaro. V snahe priniesť Prešovčanom ešte viac filmových zážitkov pod holým nebom sme sa rozhodli presunúť naše letné premietania na utorkové večery, v nezmenenom čase o 21:00 hod. Filmoví fanúšikovia si vďaka tomu budú môcť vychutnať nielen filmové utorky v našom autokine, ale aj filmové stredy na prešovskom amfiteátri, a taktiež filmové štvrtky v Záhradnom kine za Kinom Scala,“ uviedol organizátor Autokina Kinočák Prešov Peter Vlkovič.

Bonusom pre všetkých bude, že brány prešovského autokina sa od 2.7.2024 otvoria vždy hodinu pred premietaním, teda o 20:00 hod.

Návštevníci budú môcť využiť tento čas na občerstvenie v gastrostánku, ktorý nájdu v areáli parkoviska. Pribudne aj priestor na relax a podvečerné rozhovory na oddychových ležadlách.

Organizátori pripravili na nasledujúci mesiac atraktívnu filmovú ponuku, ktorú návštevníkom opäť ponúknu na najväčšom nafukovacom plátne na Slovensku s rozmermi projekčnej plochy 12×7 metrov.

Dominovať budú filmy nakrútené v Prešove a na východe Slovenska.

Júlový program autokina

  • 2.7.2024, 21:00 hod.: Spiaci účet, dráma, Slovensko / Česko, 2024
  • 9.7.2024, 21:00 hod.: Zápisník alkoholičky, dráma, Česko, 2024
  • 16.7.2024, 21:00 hod.: Loli paradička, komédia / dráma / romantický, Slovensko, 2019
  • 23.7.2024, 21:00 hod.: Kavej, komédia, Slovensko, 2024
  • 30.7.2024, 21:00 hod.: Gump: Sme dvojka, rodinný / dobrodružný, Česko, 2024

Film Loli paradička, ktorý je na programe 16.7.2024, uvedie jedna z jeho ústredných postáv, známy youtuber Ďodik hasič z Kendic.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM