Rôzne

Ale im bolo: Prešovskí seniori sa zabávali na fašiangovom plese

Prešovskí seniori sa zabávali vo veľkom štýle. A to na tradičnom podujatí Fašiangy pre seniorov.

Ilustračný obrázok k článku Ale im bolo: Prešovskí seniori sa zabávali na fašiangovom plese
3
Galéria

Na spomínanej akcii ukázali, že majú dosť energie a svojimi tanečnými kreáciami hravo vedia zatieniť aj mladšie ročníky.

„Ďakujeme vám, milí seniori, za to, že sa stále aktívne zapájate do života v meste Prešov, spievate, tancujete, športujete, stretávate sa a uchovávate si bohatstvo vašich mladých čias doteraz. Máme sa od vás čo učiť,“ prihovoril sa na úvod seniorom viceprimátor mesta Prešov Vladimír Feľbaba. Okrem prípitku odštartoval viceprimátor tento tradičný seniorský ples aj úvodným tancom.

Trinásty ročník tohto obľúbeného podujatia sa opäť niesol v noblesnej atmosfére. Dobrú náladu rozprúdili členovia Folklórneho súboru Šariš pod vedením Františka Novotného. Vzápätí po nich už tanečný parket v historickej sále PKO – Čierny orol zaplnili seniori a zatancovali si na známe disco hity a šlágre, ktoré pre nich hrala hudobná skupina KLM.

Nechýbala ani bohatá tombola. Skvelá zábava pokračovala až do večerných hodín. Podujatie pre seniorov pripravil Odbor sociálnych služieb MsÚ v Prešove.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Dôchodcovia sa v metropole Šariša zabávali vo veľkom štýle, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM