Ľubomír Hudačko Rôzne

Ako to nakoniec bolo? Katka Knechtová vysvetlila dôvod fotografie s bruškom

Na konte má desiatky hitov a po zverejnení fotografie s bruškom sa fanúšikovia právom mohli pýtať, či a kedy pridá ďalšie. Katka Knechtová všetko vysvetlila.

Ilustračný obrázok k článku Ako to nakoniec bolo? Katka Knechtová vysvetlila dôvod fotografie s bruškom
Zdroj: Zuzana Balenčin

„Ani vo sne by mi nenapadlo, že vyhodím fotografiu a spustí sa šialenstvo.“

„Mrzí ma to len kvôli ľuďom, ktorí mi to priali a tešili sa, ale aj kvôli tým, ktorí mi to neprajú a vlastne mi neprajú nič,“ začala vysvetlenie na svojom Instagrame známa interpretka po tom, čo zverejnila svoju fotografiu s bruškom a pribúdali jej stovky blahoželaní.

Poukázala na niečo iné

Ihneď sa tak objavili názory, že speváčka je tehotná a gratulácie prijímala aj od známych tvárí a priateľov zo šoubiznisu.

Touto skúsenosťou však chcela poukázať na niečo iné. Všetci sa podľa jej slov stávame povrchnými a kritiku smerovala aj k médiám, ktoré správu o tehotenstve zobrali ako zaručene pravdivú.

„Nevieme sa zorientovať, nevieme správne zadefinovať, čo je pravda a čo je len manipulácia. Nevieme, čomu veriť,“ pokračovala vo svojom vyhlásení na pravú mieru.

View this post on Instagram

Evanjelium podla Jana: Blahoslaveni ti, co nevideli, a uverili...” ...Ani vo sne by mi nenapadlo, ze vyhodim foto a spusti sa lavina, vlastne sialenstvo... A najvtipnejsie na tom je, ze do hodiny to vyhodili mnohe slovenske a ceske media ako tutovku💯, bez toho, aby si to niekto vobec overil😊. Mrzi ma to len kvoli ludom, ktori mi to priali a tesili sa, ale aj kvoli tym, ktori mi to nepraju a vlastne mi nepraju nic. Chcem touto skusenostou poukazat na jednu velmi dolezitu vec. Vsetci sa stavame povrchnymi, nejdeme do hlbky, konzumujeme, sudime...Nevieme sa zorientovat, nevieme spravne zadefinovat, co je pravda a co je len manipulacia...Nevieme, comu verit. Takze☝️: Dieta necakam. Cakam ale na 3 dolezite veci, ktore sa ma v najblizsej dobe bytostne tykaju a verim, ze toho budete vsetci sucastou🙌. Prva su volby. Potrebujeme zmenu. Vsetci. Co postrada vyvoj, odumiera. Nedovolte, aby sme postupne odumierali spolu so...Nezasluzime si to!!! Druha je moj novy singel #takisme - duet s uzasnym muzikantom 🎸a tretia je moj novy album‼️, v ktorom odhalim dalsie dolezite posolstvo pre nas vsetkych, pre tuto krajinu. A na zaver moje vlastne evanjelium : dakujem vsetkym, co neverili, ale pochopili❤️....Stale vasa KK.

A post shared by Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial) on

Ako ďalej potvrdila, dieťa nečaká. „Čakám ale na dôležité veci, ktoré sa ma v najbližšej dobe bytostne týkajú a verím, že toho budete všetci súčasťou,“ uviedla ďalej.

Chystá duet

Knechtová sa následne vyjadrila k voľbám, k potrebnej zmene a najmä sa chce sústrediť na svoju hudbu. Ponúkne niečo, čo nie je v jej repertoári zvykom.

Chystá duet, ktorý bude jej novým singlom. A ďalšou vecou, ktorú chcela zdôrazniť je jej nový album.

„V ňom odhalím ďalšie dôležité posolstvo pre nás všetkých, pre túto krajinu,“ dodala na záver.

Zatiaľ si vypočujte jednu z jej starších piesní, Bezpečné priepasti.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: YouTube.com

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM