Futbal

Aké sú pohyby v kádri Tatrana Prešov? Na skúške je Cvetkovič aj Chorváti

Do začiatku jarnej časti druhej futbalovej ligy zostáva necelý týždeň. Najstarší futbalový klub na Slovensku ešte nemá uzavretý káder, toto sú pohyby v ňom.

Ilustračný obrázok k článku Aké sú pohyby v kádri Tatrana Prešov? Na skúške je Cvetkovič aj Chorváti
Zdroj: TASR

V hre je príchod dvoch chorvátskych hráčov, s tímom trénuje aj Nenad Cvetkovič, ktorý je hráčom srbského prvoligového tímu FK Zemun. Dvadsaťtriročný futbalista, ktorý pochádza zo Srbska, hrá na poste defenzívneho záložníka. Tréner Anton Mišovec na jar ráta so službami týchto nových hráčov: Alexandar Mitrovič, Stefan Vilotič, Mihailo Cmiljanovič, Miroslav Keresteš, Lukáš Hricov. S tímom sa rozlúčil Filip Serečin, ktorý bol v Prešove na skúške.

„Naše družstvo sa skladá z kvalitných hráčov, je potrebné dať im trochu čas, aby sa zohrali. Pracujeme na formovaní kádra, počítame aj s mladými hráčmi a ešte riešime príchod dvoch chorvátskych futbalistov,“ prezradil tréner Prešova Anton Mišovec pre webstránku klubu 1fctatran.sk.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A pri téme Prešova ostaneme, jednu z frekventovaných ulíc v Prešove čaká rekonštrukcia zrejme ešte tento rok. Kliknite si fotogalériu.

Solivarská ulica v Prešove: Ešte v roku 2019 by mohla prejsť obnovou
8
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM